Connect
To Top

Leuke Moederdag cadeautips!

Moederdag komt er weer aan! Het moment om de allerliefste moeders in het zonnetje te zetten en vooral eens lekker te verwennen! Daar hoort natuurlijk een mooi cadeau bij. Hier een overzichtje met leuke Moederdag cadeautips! Mama’s… laat alle papa’s hier ook even naar kijken 😉Moederdag

 

Bol.com heeft heel veel leuke items. Er is hier zelfs een speciale Moederdagcadeaus pagina! Een aantal tips! Wat dacht je van de super mooie Blond Amsterdam Mama Ontbijtset! Meteen leuk om op Moederdag te gaan ontbijten. Ook viel ons oog op de Boska Mozzarella Kaasmaakset. Je kunt hiermee 15 bollen Mozzarella maken. Leuk! Zo haal je tijdens Moederdag Italiaanse keukengeheimen in huis.

Wehkamp moederdag
Wehkamp.nl heeft voor de liefste moeders ter wereld heerlijke geurtjes en meer klaarstaan. Leuk om als Moederdagcadeau te geven! En dat nog wel tot 50% korting!

Rituals moederdagOok een hele leuke Tip! Vind met de speciale Moederdag gift finder van Rituals met gemak het leukste cadeau voor Moederdag. Bovendien ontvang je bij besteding van 50 euro of meer een gratis Sun Care set! Hoe leuk is dat!

Greetz moederdag

Mama verassen met een speciale Moederdagkaart? Of met de mooiste bloemen? Dat kan bij Greetz.nl. Op de 2e Moederdagkaart krijg je nu zelfs tot 50% korting! En helemaal leuk is dat je een eigen mooie foto op de kaart kunt laten plaatsen.

mamakado moederdag

Mamakado heeft exclusieve en persoonlijke sieraden. Zo kun je nu speciaal een sieraad laten graveren. Speciaal voor Moederdag krijg je nu zelfs €5 korting!

Meer Blog