Connect
To Top

Musthaves: De leukste sinterklaascadeautjes voor je kleintje

Dit weekend is het zover. Dan komt de Sint met zijn Pieten aan in Nederland. Verlanglijstje maken, schoentje zetten en dan heel hard zingen. De allerkleinste maken het nog niet bewust mee, maar toch is het leuk om met je kindje sinterklaas te gaan vieren. Gezellig met familie of vrienden heel veel leuke cadeautjes uitpakken. Vandaag delen we graag een aantal leuke cadeautips voor alle baby‘s, dreumes en peuters. Genoeg inspiratie!

 

De leukste sinterklaascadeautjes voor je kleintje 4
Nijntje speelgoed
Prénatal heeft heel wat leuke items van Nijntje. Echt super leuk om als cadeau te geven. Een aantal hebben wij op een rijtje gezet. Wat dacht je van een muziekmobiel, kubus, muziekdoosje, speelblokken, knuffel, tandendoosje en heel veel meer.

De leukste sinterklaascadeautjes voor je kleintje 5

Speelgoed van Hema
Hema is Sinterklaas. Zoveel leuke items die allemaal perfect zijn voor een sintcadeautje. Zachte knuffels, speelgoed van hout en zelfs een haakset voor Takkie!

De leukste sinterklaascadeautjes voor je kleintje
Sophie de Giraf
Ook zo ontzettend leuk, de collectie van Sophie de Giraf. Heel veel leuke items en vaak ook nog eens mooi verpakt. Allemaal verkrijgbaar bij bol.com.

De leukste sinterklaascadeautjes voor je kleintje 2

De leukste schoencadeautjes
Voor dat het 5 december is, moet natuurlijk ook het schoentje worden gezet. Bol.com bied een overzicht met allemaal leuke kleine schoencadeautjes. Speciaal voor de allerkleinste.

De leukste sinterklaascadeautjes voor je kleintje 3

Nog meer Sinterklaascadeaus
Nijntje is ook bij bol.com verkrijgbaar. Daarnaast natuurlijk ook veel leuke items van BAMBAM, Rosti Mepal en Woezel en Pip.

Meer Blog