Connect
To Top

Musthaves: Wonderlampen van Hartendief

Wat een leuke wonderlampen van Hartendief! Gaaf voor in de baby– of kinderkamer en een echte musthave voor je kindje! Als het licht aangaat veranderen deze wonderlampen naar een andere prachtige print. Neem de Wonderlamp Clouds. Achter de wolken van deze wonderlamp schijnt de zon! Zodra het licht aangaat komt de regen en zie je Beer, Vogeltje, Hond, Hippo en Uil met hun vrolijk gekleurde parapluutjes. De regen vinden ze zó gezellig!

Wonderlampen van Hartendief 1Geleverd met een witte snoerpendel van 80 cm lang / De lamp is 22 centimeter hoog en heeft een diameter van 25 cm / Prijs € 98,- inclusief verzendkosten

Wonderlamp ‘Night Riders’ 
Op de Wonderlamp ‘Night Riders’ racen vrolijke dieren in hun kleine autootjes over de heuvels en heel ver weg… Fris en stoer is de lamp als hij uit is, maar s’nachts wordt deze lamp ronduit spectaculair! Het grafische lijnenspel van het licht uit de koplampen van de autootjes maken deze lamp een originele blikvanger. Echt leuk voor stoere jongens én meiden die gek zijn op auto’s.

Wonderlampen van Hartendief 2Geleverd met een witte snoerpendel van 80 cm lang / De lamp is 22 centimeter hoog en heeft een diameter van 25 cm / Prijs € 98,- inclusief verzendkosten.

Wonderlamp Volle Maan
Wonderlamp Volle Maan is een plaatje om naar te kijken. Een mooie zomernacht met een grote ronde maan en duizenden sterretjes zijn het toneel waarin de Vosjes samen op reis gaan.
De Wijze Uil zit op zijn tak…Egel en Das kwebbelen met elkaar, herten grazen en een elfje op een paddestoel fluit een melodietje….doe het licht maar aan om het verhaal te laten beginnen!

Wonderlampen van Hartendief 3Geleverd met een witte snoerpendel van 80 cm lang / De lamp is 22 centimeter hoog en heeft een diameter van 25 cm / Prijs € 98,- inclusief verzendkosten.

Wonderlamp Jungle
Wonderlamp Jungle maakt een woeste boel van je kamer! Wat zit er verstopt in het woud?
Achter de grote wilde bladeren tussen het frisse groen houden dieren uit het oerwoud zich verscholen. Als je het licht aandoet zie je wie er allemaal wonen. Hallo Tijger, Olifant en meneer Tapir!

Wonderlampen van Hartendief 4Geleverd met een witte snoerpendel van 80 cm lang / De lamp is 22 centimeter hoog en heeft een diameter van 25 cm / Prijs € 98,- inclusief verzendkosten.

Wonderlamp Clouds
Achter de wolken van deze wonderlamp schijnt de zon!

Wonderlampen van Hartendief 5Geleverd met een witte snoerpendel van 80 cm lang / De lamp is 22 centimeter hoog en heeft een diameter van 25 cm / Prijs € 98,- inclusief verzendkosten

Ook zo gek op deze wonderlampen? Ga dan voor alle info en webshop naar Hartendief.com.

Meer Blog