Connect
To Top

Nieuw: Carriwell Overbelly buikband. Ideaal tegen rugklachten tijdens de zwangerschap!

Deze maand introduceert het Deense merk Carriwell de Overbelly buikband voor zwangere vrouwen. Deze band biedt vrouwen een steuntje in de rug én buik, en zorgt voor een comfortabele zwangerschap.

Carriwell Overbelly buikband Ideaal tegen rugklachten tijdens de zwangerschap 1
Zo’n 70% van alle zwangere vrouwen geeft aan gedurende de zwangerschap in bepaalde mate last te hebben van rugklachten. De Overbelly buikband van Carriwell is een ideale oplossing om deze pijn te verlichten. De band bedekt de hele buik, is gemakkelijk te verstellen en geeft stevige ondersteuning in de rug. Door de eenvoudige klittenbandsluiting bepaal je zelf in welke mate de band ondersteuning biedt. Wil je wat meer steun? Dan zet je de band wat strakker.

Samantha (zwanger van haar tweede), testte de Overbelly Buikband: “Ik moest er uiteraard wel even aan wennen, maar de buikband zit heerlijk. En het helpt echt. Mijn rug doet minder pijn.”

Accepteer statistieken, marketing cookies om deze video te bekijken.

De buikband gaat over de buik heen en sluit achter op de rug met klittenband. De onderkant van de buikband is extra breed wat er voor zorgt dat de buik goed ondersteunt wordt en een beetje uit het bekken wordt gelift. Deze werking, in combinatie met de stevige ondersteuning in de rug zorgt ervoor dat de rugspieren worden ontlast en de pijn wordt verlicht.

Het Deense Carriwell ontwerpt sinds 1996 comfortabel en ondersteunend lingerie voor tijdens en na de zwangerschap. Zo biedt de collectie naast buikbanden ook voedingbeha’s, zwangerschapsslips, sluitlakens en nog meer comfortabele basics van goede kwaliteit voor een betaalbare prijs.

Meer informatie en de webshop kun je vinden op www.prettymum.nl

Carriwell Overbelly buikband Ideaal tegen rugklachten tijdens de zwangerschap 5
Carriwell Overbelly buikband Ideaal tegen rugklachten tijdens de zwangerschap 2
Carriwell Overbelly buikband Ideaal tegen rugklachten tijdens de zwangerschap 3
Carriwell Overbelly buikband Ideaal tegen rugklachten tijdens de zwangerschap 4

Meer Blog