Connect
To Top

Papa worden is het mooiste moment uit je leven

Het is vandaag Vaderdag! Daar hoort natuurlijk een toepasselijk filmpje bij. Als je papa ben geworden gebeurt er vanaf dat moment iets heel bijzonders. Veel papa´s kunnen erover meepraten. Dit is het mooiste moment uit hun leven. Vanaf dat moment begint echte papa liefde…

Dit filmpje is daar een mooi voorbeeld van. Papa Jeroen is voor het eerst vader geworden. Wat hem daar overkomt is nog nooit eerder bij hem voorgekomen. Hij is papa geworden. Daar is hij zichtbaar van onder de indruk. Kijk hierboven mee en zie een dolgelukkige papa.

Als we ook eens kijken naar bekend Nederland, zien we daar echte papa liefde! Weet je nog Ali B? Hij barste in tranen uit toen hij een lied zong over zijn eigen kinderen. Ali B weet niet helemaal wat de oorzaak van zijn tranen waren. Maar we kunnen hier toch wel zeggen dat dit papa liefde is? Papa liefde is mooi om te zien.

Accepteer statistieken, marketing cookies om deze video te bekijken.

Ook dit onderstaande filmpje is een mooi voorbeeld. Als er geen papa liefde was geweest, was ook dit product niet tot stand gekomen. Mooi he!

Accepteer statistieken, marketing cookies om deze video te bekijken.

Meer Blog