Connect
To Top

Photo Diary Dineke week 11

Yes! Een nieuwe ‘photo plog’! Ik vind deze plog altijd erg leuk om te maken. Deze week was erg druk! Mijn blogschema kwam daardoor helemaal in de war. Die maak ik meestal van te voren. Ook hierdoor wat minder foto’s dan normaal. Kijk gezellig mee!

Overzicht

Zondag
Ik heb een nieuwe Iphone. En dat heb ik geweten ook. De hele dag was mijn batterij leeg! Had ik niet verwacht. Hiervoor had ik een Samsung waar ik veel langer mee kon doen! Helaas dus geen mooie boswandeling foto. We hadden vandaag namelijk een heerlijke wandeling in het zonnetje gemaakt.

Maandag
Vandaag ga ik even naar de huisarts. Ik krijg even wat standaard controles. Gelukkig is alles goed. Gewicht is nog hetzelfde, mijn bloeddruk is ook helemaal goed. Daarna krijg ik nog een korte echo. De huisarts kijkt kort, want morgen heb ik al de 20 weken echo. Als ik daarna de boodschappen heb gedaan, plof ik thuis even op de bank neer. Ik ben best wel moe. Alleen weet ik niet waarvan. Ziva komt er ook even gezellig bij liggen.

Mama met haar hond

Dinsdag
Vandaag kan ik in de ochtend aan mijn blog werken als Marissa naar de peuterspeelzaal is. Halverwege de ochtend moet ik stoppen als de doktersassistente belt. Of ik meteen even opnieuw urine wil komen brengen. Ze hebben iets gevonden in mijn vorige urine. Een bepaalde bacterie. He bah!

20 weken echo

Spannend! Diezelfde middag heb ik de 20 weken echo. Alles ziet er gelukkig goed uit. Ik en mijn mannetje weten nu eindelijk of het een jongetje of meisje gaat worden! Op mijn blog vertel ik meer over deze 20 weken echo en kwam daar ook een speciale taart bij!

Cake zwanger jonge of een meisje

Woensdag
Marissa maakt me al vroeg wakker. Mam! Dit heb ik voor je gemaakt! Ze was al stiekem naar beneden gegaan en had daar voor mij een verf kunstwerkje gemaakt. Beneden was alles gelukkig nog netjes 🙂
Aan het eind van de middag heb ik mijn lieve schat een ijsje gegeven. Daar is ze dol op!

Een tekening van mijn kleine dochter

Later gaan we naar mijn ouders. Eerst maak ik verschillende foto’s van mijn zusje en haar pony. Als afscheid. Ze heeft haar pony namelijk verkocht. Daarna blijven we eten. Lekker chinees! Jammie! Ziva is dol op het hondje van mijn ouders. Lief he!
Thuis aangekomen kijk ik met mijn mannetje de film ‘The Boy Next Door’. Hij valt wel tegen. Maar evengoed is het gezellig zo samen.

Mama op de foto

Donderdag
Mijn mannetje is vandaag ziek. Vannacht werd ik vaak van hem wakker omdat hij er steeds uit moest. Maar, ik moet uit bed want heb een belangrijke afspraak in onze hoofdstad. Waarvoor mag ik nog niet vertellen 🙂 Het is wel lekker rustig op de weg.

Ik als mama op de foto

Vrijdag
Vanaf vandaag moet ik 3 keer per dag een oplostablet nemen. Dit omdat ik nog steeds een infectie/bacterie in mijn blaas heb. Mijn urine zijn ze nu nog verder aan het onderzoeken. Yes! vandaag krijg ik de nieuwe Fabulous Mama. Er zit een leuke kortingscode bij. Ik weet nu al wat ik daarvan ga bestellen.

Mama tijdschrift
Als ik even door het blad heb gebladerd ga ik schoonmaken in huis. Marissa helpt helemaal mee. Lief he!

Mijn dochter maakt alles schoon

Zaterdag
Zoals iedere week weer een heerlijk ontbijtje! Na het middageten gaan we langs bij de vader van mijn vriend. Hij is weinig thuis omdat hij visserman is. Aan het eind van de dag gaan we nog even boodschapjes halen en speel ik bingo bij me ouders. Leuk hoor! Erg gezellig.

En toen was de week al weer om. Volgende week weer een nieuwe plog!

The following two tabs change content below.

Lippenstiftenluiers.nl - Door: Dineke

Meer Blog