Connect
To Top

Photo Diary Dineke week 13

Tadaa! Daar is die weer. Een nieuwe photo diary plog! Weer een volle leuke week. Wat heb ik ook alweer gedaan? Ik kan me het zelfs niet helemaal meer herinneren. Kijk weer gezellig mee!

Weekoverzicht
Zondag

Vandaag ben ik de hele dag bezig geweest met de babykamer. Ik heb een moodboard gemaakt hoe ik de babykamer wil gaan inrichten. Echt leuk om te doen! Ik heb heel veel zin om er al mee te beginnen. Op internet even heel wat inspiratie opgedaan. Geen foto, want ik hou het nog even geheim.

Maandag
Voor de babykamer ben ik vandaag direct naar de behangwinkel gegaan. Even wat boeken opgehaald voor inspiratie. Als ik thuis kom gooi ik een pizza in de oven. Helaas daarna weer last van maagzuur. Gelukkig helpt de gele vla!

Baby inkopen gedaan

Dinsdag
Ik ga deze ochtend mee met Marissa. We gaan naar de peuterspeelzaal en dit keer ben ik de peutermoeder. Je eigen kind is dan het middelpunt van de groep waarbij je als moeder met alle dingen die ochtend meedoet. Erg leuk! Later die ochtend krijgen we te horen dat ze naar een nieuwe oudere groep mag. Daar zitten al een aantal vriendinnetjes van haar. De groep is speciaal voor kinderen van bijna 4 jaar. Vandaag stond dus ook in teken van afscheid nemen van haar oude groep. En van haar lieve juf!

Die middag ga ik winkelen. Samen met mijn moeder. We gaan leuke schoenen passen. Oeps! Er zit een gat in mijn panty 🙂

afscheid op de peuterspeelzaal
We zijn geslaagd hoor! Ik heb een aantal mooie nieuwe schoenen gekocht. Meteen ook sportschoenen voor mijn zwangerschapssportcursus. Ze waren in de aanbieding. Helemaal happy!

Mijn mama schoenen

Woensdag
Ik besluit om vandaag naar de kapper te gaan. Zomaar een ingeving. Daar heb ik weer is zin in. Rond het middaguur kan ik al terecht. Super he! Zo af en toe ga ik eens naar de kapper. Ik laat mijn haren verven. Blonde highlights met nog een grijsspoeling daar overheen. Dan ben ik een beetje platinablond 🙂 Mijn haren verven doe ik denk ik maar zo’n 3 keer per jaar. Niet heel veel dus.

Mama bij de kapper
Helemaal happy! Dit is het resultaat. Dat was even lekker bij de kapper deze middag zeg!

Mama
Donderdag
Mijn dochter slaapt vandaag volgens mij uit. Ik maak haar wakker rond half 10. Dan kunnen we nog wat gaan doen. Het is altijd even goed nadenken wat we elke dag gaan eten. Voor vandaag besluit ik als middageten Italiaanse wokgroenten met viskruiden en een heerlijke kabeljauw klaar te maken in de oven. Lekker hoor!

Het eten
Na het eten plof ik even op de bank neer. Ik voel me namelijk niet zo lekker. Mijn lieve Ziva komt er ook gezellig even bij.

Vrijdag
Mijn moeder tipt me op een ovenpasta zakje. Het was echt heerlijk! Ik begin koken steeds leuker te vinden!

Mama op de foto en aan het koken
Na het middageten moet ik richting Almere. Vandaag ben ik bij een echo model. Dit voor een cursus. Ik dacht dat ik een 3D echo zou krijgen. Alleen was dit niet het geval. Wel jammer! Nu heb ik waarschijnlijk in mei een speciale 3D echo. Als ik klaar ben haal ik nog nog twee super leuke cadeauboxen. De blije doos bij Prénatal en het cadeaupakket bij Baby Dump.

De blije doos kraamcadeau

Zaterdag
Helaas vandaag geen ontbijtje van de bakker. Mijn mannetje, die dit altijd voor ons haalt, moet al vroeg weg voor een cursus. Ik neem een snel ontbijtje met Marissa. Daarna gaan we naar de markt waar we een lekkere loempia en vers fruit kopen. Omdat mijn mannetje aan het voetballen is, besluit ik met mijn dochter naar de McDonald’s te gaan. Wat heb ik daar een trek in zeg! Leuk! Mijn broertjes gaan ook gezellig mee.

Mama naar de MAC
Dit was mijn week. Volgende week weer een nieuwe drukke week!

The following two tabs change content below.

Lippenstiftenluiers.nl - Door: Dineke

Meer Blog