Connect
To Top

Photo Diary Dineke week 14

Leuk dat je weer mee kijkt naar mijn Photo Diary! Deze week onder andere een super leuke workshop koken en ging Marissa voor het eerst naar een nieuwe groep op de peuterspeelzaal. Ook mijn verjaardag en Pasen! Kijk je weer mee? Gezellig!

Naar de peuterspeelzaal met mijn dochter
Maandag
Spannend! Marissa gaat naar een nieuwe groep op de peuterspeelzaal. Als ik haar breng is het even huilen. Maar later die middag komt ze weer helemaal blij naar me toe lopen.

Prachtige sieraden
Dinsdag
Vandaag even naar Bijou Brigitte in Emmeloord. Even een clutch uitzoeken. Dit voor bij mijn nieuwe kleren die ik zondag ga dragen in de kerk met Pasen. Ik heb het prachtige voorste tasje zwart/wit met goud gekocht.

Koken
Aan het eind van de middag ga ik met mijn collega’s naar een workshop koken. Echt helemaal super was dit! En zeker ook erg lekker! Mmmm! Omdat ik zwanger ben moet ik wel helaas wat dingen laten liggen.

Hapjes
Dit ziet er toch heerlijk uit!?

Inspiratie opdoen voor de babykamer
Woensdag
Vandaag ga ik langs bij de Babydroom. Dit samen met mijn vriendin. Dit is een nieuwe winkel bij ons in de buurt. Ze hebben heel veel leuke babyspulletjes. Ook voor de babykamer.

Dochter
Die middag is Marissa weer bij de gym. Helemaal trots dat ze weer wat nieuwe dingen kan! Als ik haar weer heb opgehaald ben ik erg moe. Nu ik zwanger ben heb ik daar vaak last van. Na het avondeten ga ik voor het eerste naar een sportcursus voor zwangeren. Oef! Ik heb nu wel wat spierpijn zeg.

Donderdag
Vandaag ga ik voor een echo en controle langs bij mijn huisarts. Alles gaat helemaal oke! Marrisa gaat met mijn zusje eten bij de snackbar. Daar krijgt ze weer een leuk cadeau!

Stoere mama

Vrijdag
Kijk eens wat ik vandaag voor mooi prachtig jurkje heb gekocht! Mijn zwangere buik is bijna niet te zien!

Van der Valk
Zaterdag
Vandaag is het Pasen met een heerlijk ontbijt. Ik heb weinig tijd want heb al weer snel een aantal make-up klanten. Daarna ga ik richting Van der Valk Almere voor een afspraak. Wat een prachtig en gezellig hotel zeg!

Mijn verjaardag
Die middag ga ik al wat taarten maken voor mijn verjaardag!

Mijn verjaardag cadeaus
Zondag
Vandaag vier ik mijn verjaardag. Kijk eens wat voor mooie cadeaus ik heb gehad? Mijn hond Ziva kreeg ik een aantal jaar terug voor mijn verjaardag. Ik ben hier nog steeds heel erg blij mee!

The following two tabs change content below.

Lippenstiftenluiers.nl - Door: Dineke

Meer Blog