Connect
To Top

Photo Diary Dineke week 8

Vandaag Diary Dineke in een week. Normaal doe ik dit altijd van een dag, maar vandaag een keertje van een week. Het ploggen begint steeds leuker worden. Er zijn ook veel andere moeders die dit dagelijks doen. Het is altijd leuk om andere mama’s te volgen op deze manier.

Week 3

Zondag:
Vandaag lig ik de hele ochtend met Marissa en onze hond op de bank. Ik voel me echt niet goed en zelfs zielig vandaag. Alles doet pijn. Ik heb hoofdpijn dat voelt als een hele zware steen. Waarom moet ik nu juist weer de griep krijgen!

Op de bank
Deze heerlijke pudding maak weer een hoop goed. Jammie! Ik voel me net een slappe pudding. Hahaha… snel weer naar bed. Dat is het allerbeste tegen griep!

Pudding en uitzieken

Maandag:
Vandaag heb ik mijn moeder gevraagd of Marissa bij haar mag komen. Dan kan ze daar wat leuks gaan doen. Ik voel me nog steeds niet goed. Mijn moeder vraagt of we bij haar komen eten. Ahhh! Dat is echte moederliefde! Ze doet ook voor mij de was. Tijdens het eten trekt Marissa gekke bekken. Hahaha… af en toe kan ze heel komisch zijn. Marissa mag blijven logeren. Dat is wel fijn. Het is wel altijd raar om haar achter te laten als ik weg ga. Volgens mij hebben alle mama’s daar wel eens last van! Thuis duik ik vroeg met bedje in.

eten en de was

Dinsdag:
Eindelijk, vandaag voel ik me weer wat beter. Rond 12:00 uur haal ik Marissa weer op bij mijn moeder. Ik heb de hele ochtend aan mijn blog gewerkt. Daar ben ik vooral bezig geweest met de Negenmaandenbeurs en heb wat contact met een aantal persbureaus. Ook ik ga naar deze leuke beurs. Ik heb er nu al zin in! Marissa gaat vandaag altijd naar de peuterspeelzaal. Vandaag een dagje niet omdat mijn moeder haar vanochtend niet kon brengen.

Woensdag:
He bah! Vandaag ben ik weer enorm misselijk. Mijn pyjama heb ik de hele ochtend dus nog aan. Marissa gaat op stap met mijn zusje. Ze krijgt zomaar nieuwe kleding. Lief he!

kleding
Vandaag ga ik koken. Toen ik en mijn man pas getrouwd waren, kon ik dat nog niet echt goed. Het gaat nu een stuk beter. Door te doen leer je. Ik wil al heel lang een witlofschotel maken. Alleen deed ik dit nooit omdat mijn man hier niet zo van houd. Vandaag heb ik deze schotel wel gemaakt. En lekker dat het was. Ook mijn man heeft ervan genoten!

koken

Als we hebben gegeten en Marissa naar peutergym is, ga ik me klaarmaken voor vanavond. Ik heb een uitje met mijn collega’s. We gaan lekker eten en lasergamen. Alleen doe ik niet mee met lasergamen. Gelukkig zijn meer collega’s zwanger en kunnen we gezellig met elkaar kletsen. Voordat ik weg ga zit ik thuis nog even gezellig met mijn vriendin. Opeens staat daar mijn moeder voor de deur. Ze heeft voor mijn kraamweek een heel mooi nieuw dekbed gekocht als cadeau! Wat lief!

Donderdag:
Gisteravond was ik laat thuis. Ik was op de bank ik slaap gevallen en werd midden in de nacht weer wakker. Vandaag is het tijd voor het huishouden. De grote dingen doe ik meestal één keer in de week. Ook dat moet gebeuren. Dagelijks doe ik altijd wel wat kleine dingetjes zoals opruimen en de was draaien. Op mijn werkplekje staat een doos van bol.com waar ik vaak wat spullen in doe. Het ziet er niet uit dus besluit ik hem wat leuker aan te kleden. De flappen heb ik eraf gehaald en de doos heb ik mooi ingepakt. Zo, dit staat een stuk leuker!

Leuk idee
Ik ga met Marissa nog even het winkelcentrum in. Ik heb haar net opgehaald van de peuterspeelzaal. Bij de Hema kwam ik dit blogboekje tegen. Erg schattig hoor. Meteen even aangeschaft!

dagboek hema

Ik besluit bij de bakker binnen te stappen. Daar eten we nog even lekker een croissant. Marissa had daar zin in. Dit zijn de dingen die leuk spontaan voorbij komen. Geniet daarvan en pak af en toe van die momenten! Daarna gaan we naar mijn ouders waar Marissa mijn zusje helpt met het verzorgen van de paarden. Het is de laatste dagen langer licht dus ik maak nog een paar mooie foto´s. Thuis aangekomen is het tijd voor eten. Elke week een keertje een frikandel speciaal met patat. Heeeerlijk! Dat lust ik elke dag wel!

Eten lekker

Tijdens het eten lust er nog iemand wel patat! Onze hond Ziva staat te gluren. Bedelen mag van mij niet. Ze krijgt wel een paar patatjes. Maar meer niet.

onze hond

Vrijdag:
Vandaag staan we vroeg op. Gewoon omdat we al wakker waren. Ik krijg straks weer vier make-up klanten. Rond een uur of negen komt mijn moeder langs. Ze heeft een grote pan hachee meegenomen. Het was nog over en zonde om weg te gooien. Voor dat mijn eerste klant komt schil ik nog een pan vol met aardappelen. Ook maak ik even een selfie. Mijn zwangere buik is niet goed te zien in deze kleding.

Buikje

Na het middageten besluit ik even op de bank naar een aflevering te kijken van Pretty Little Liars. Marrisa is erg lief voor me. Steeds vraagt ze of ik lekker lig en dekt me dan even toe. Aan het begin avond eten we shoarma pizza. Samen met mijn vriendin. Ze heeft haart zoontje mee. Die is net zo oud als Marissa.

film kijken
Later op de avond werk ik flink door aan mijn blog. Volgende week heb ik een cursus en de Negenmaandenbeurs. Erg druk! Dus ik werk nu wat vooruit.

Zaterdag:
Waar wij altijd enorm van genieten is het heerlijke ontbijt. Deze haalt mijn man altijd bij de Bakker. Lekker met vers geperste sinaasappelsap. Even later gaat de deurbel. Daar is de postbode met een pakketje van de H&M. Ik had niet verwacht dat ze deze zo snel al zouden bezorgen. Aardige vent die postbode. Hij wenst me altijd een prettige dag.

gezond en bestelling

Ik en Marissa hebben onze pyjama nog aan. Dat komt goed uit! We kunnen de nieuwe kleding meteen gaan passen. Dit setje staat haar erg goed. Dit past wel, maar de rest helaas niet. Dus dat stuur ik weer retour.

kinder kleding
In de middag eten we weer bij mijn ouders. Lekker weer gebakken vis. Ik blijf niet lang want heb nog een hoop te doen. Ik ga volgende week naar een nagelcursus. Best wel spannend. Helemaal in Eindhoven. Donderdag naar de Negemaandenbeurs. Het is allemaal samen wel iets te veel. Nog even de was opvouwen en daarna weer een leuke serie kijken. Yesss… ik kan even rustig kijken want mijn man gaat boodschappen doen met Marissa. Tussendoor even knuffelen met mijn hond.

We gaan eten om zeven uur. Ik moet oppassen. Straks ben ik aan het eind van mijn zwangerschap 30 kilo extra aangekomen. Het is de zoveelste snack van deze week. Heerlijk is het wel!

eten2

Na het eten gaan we naar een aantal vrienden toe. Rond een uur of twaalf zijn we weer thuis. De week zit er al bijna weer op. Deze week was weer leuk. Ik heb goed aan mijn blog kunnen werken. Volgende week naar de Negenmaandebeurs. Daar heb ik heel veel zin in!

The following two tabs change content below.

Lippenstiftenluiers.nl - Door: Dineke

Meer Blog