Connect
To Top

Scheuren op het Super RC Racecircuit van Toet Toet

Nu Max, de piepjonge generatie Verstappen het zo lekker doet in het internationale racecircuit, bereikt de liefde voor autosport in heel Nederland een hoogtepunt. Stiekem zouden we het allemaal wel een keer willen. Zo’n zoon of zelf scheuren in een knalrode bolide. Hoe fijn is het dat VTech die tweede droom voor de kleintjes onder ons gewoon laat uitkomen? Met een indrukwekkende racebaan; Toet Toet Auto’s – Super RC Racecircuit en op afstand bestuurbare auto’s; Rick en Ruud. Zo wordt het thuis minstens zo spannend en spectaculair als in het echt. Voorlopig hoeven we niet naar Francorchamps of de Nurburgring, het echte racen begint thuis!

Scheuren op het Super RC Racecircuit van Toet Toet

Het Super RC Racecircuit is groot, compleet en past helemaal in het Toet Toet concept. Leren, ontdekken en ontwikkelen van zowel motorische- als taalvaardigheden is wederom verpakt in spannend speelgoed. Speelgoed dat alle ruimte laat voor fantasie, speelgoed dat iedere dag opnieuw verrassingen oplevert. In dit geval voor jonge coureurs, techneuten en pitspoezen in de leeftijd van 1 tot 5 jaar. Veel te jong om achter het stuur te kruipen… wie zegt dat?

Vaart maken de auto’s, op afstand aangestuurd, vanzelf op dit circuit. Wanneer zij onderweg een van de negen Magische Sensors passeren, klinken er liedjes, melodietjes, geluiden en zinnetjes. Dit circuit heeft er wel 50! Saai wordt het parcours geen moment. Na een vliegende start moeten de bolides onderweg wel vier stunts uitvoeren, komen ze langs de pitstop en wacht uiteindelijk zelfs een stuntschans die ze heelhuids moeten passeren.

Scheuren op het Super RC Racecircuit van Toet Toet 2

Net als in de topsport is ook hier een favoriet, de auto die nét even sneller, gevaarlijker en stoerder is. Rick RC Raceauto is zijn naam, dit is zijn thuiscircuit. Hij wordt daarom meteen meegeleverd. Ruud RC Raceauto kan los bijgekocht worden. Als dat geen gouden formule voor eindeloos raceplezier is?

Wil je meer weten over deze stoere Super RC Racecircuit van Toet Toet? Kijk dan zeker even op de website www.vtechnl.com.

Meer Blog