Connect
To Top

TiS Lifestyle heeft een prachtige collectie aan babyproducten

TiS Lifestyle is opgericht door Mischa Duits en Daniëlle de Vrij. Mischa is designer en Daniëlle productmanager. Maar eigenlijk doen ze alles. Denk aan de boekhouding, de marketing en zelfs zijn ze elkaars koffiejuffrouwen. Voor verschillende kinderkledingmerken hebben ze zo’n 10 jaar samen gewerkt. Samen hadden ze al lang een grote droom. Dus besloten ze hun baan op te zeggen en te starten met hun een eigen merk. Daar begon het avontuur van TiS Lifestyle.

TiS Lifestyle heeft een prachtige collectie aan babyproducten 6

TiS Lifestyle is een compleet lifestyle-concept geworden met basic, tijdloze en unieke producten. Uniek is dat bijna alle producten van TiS Lifestyle zelf zijn ontworpen en in een beperkte oplage worden gemaakt. Bovendien is veel van biologisch katoen.

Inmiddels heeft TiS Lifestyle haar assortiment eenvoudige en tijdloze babyproducten verder uitgebreid. Zo heeft dierenvriendje Konijn, een van dé blikvangers van TiS Lifestyle, er schattige broertjes en zusjes bijgekregen. Maar er zijn meer nieuwe producten om de babykamer mee op te vrolijken. Denk aan zachte dekens met boompjes en huisjes voor in de wieg tot handige opbergmanden en een vilten muziekdoosje. Ook heeft TiS Lifestyle o.a. super leuke rompertjes en shirtjes.

TiS Lifestyle heeft een prachtige collectie aan babyproducten samen
Het bijzondere van het merk is dat alles bij zowel jongens als meisjes past. Geïnspireerd door de eenvoudige Scandinavische en Japanse prints. Zo staan bij de collectie Stuga de vrolijke TiS-figuurtjes Konijn, Egel en Eend centraal. Terwijl Forest uit zachte grijstinten met guitige uiltjes, vogeltjes en veel bomen bestaat. De collecties zijn onderling perfect met elkaar te combineren.

Meer weten over TiS Lifestyle? Kijk dan op www.tislifestyle.com

TiS Lifestyle heeft een prachtige collectie aan babyproducten 3
TiS Lifestyle heeft een prachtige collectie aan babyproducten 4
TiS Lifestyle heeft een prachtige collectie aan babyproducten 5
TiS Lifestyle heeft een prachtige collectie aan babyproducten 7
TiS Lifestyle heeft een prachtige collectie aan babyproducten 8
TiS Lifestyle heeft een prachtige collectie aan babyproducten 2

Meer Blog