Connect
To Top

Tjips Geboortekaartjes: geboortekaartjes met een mooi ontwerp

Geboortekaartjes, die wil je toch hebben zoals jij dat wil? Gewoon een mooi ontwerp en iets wat bij jou past! We hebben een leuke site waar heel veel prachtige mooie kaartjes worden ontworpen. Tjips Geboortekaartjes. Originele geboortekaartjes die perfect aansluiten op de wensen van elke mama en papa, de één lief, de ander stoer, lekker uitbundig of juist retro met een vleugje van vroeger. Bij Tsjip geboortekaartjes is alles mogelijk.

Originele geboortekaartjes met een mooi ontwerp
Achter de site zit Lolita Blancke. Zij ontwerpt originele geboortekaartjes die perfect aansluiten op jouw smaak en al je wensen. Lolita doet vaak veel inspiratie op voor het ontwerp van deze geboortekaartjes. “Ik let veel op de trends in mode en woondecoratie, volg veel lifestyleblogs en bezoek ik graag beurzen. Want de geboorte van je kindje wil je natuurlijk op een speciale manier aankondigen”. Lolita vindt het zo leuk om te doen dat ze elk kaartje het liefst ‘een eigen verhaal’ mee geeft.

Originele geboortekaartjes met een mooi ontwerp klein

Op de website tsjipgeboortekaartjes.nl kunnen de geboortekaartjes heel makkelijk gemaakt worden. Denk aan roze, blauw, stoer, lief, vintage, hip of juist klassiek. Alles is mogelijk. Wil je liever een uniek kaartje naar eigen inzicht? Dan wordt er speciaal een geboortekaartje op maat gemaakt. Leuk hoor!

Benieuwd naar de vele mooie geboortekaartjes? Kijk dan eens op www.tsjipgeboortekaartjes.nl.

Meer Blog