Connect
To Top

Virtalicious Vlog: Mama IJlien laat de favorieten van de kleine Mason zien

Leuk nieuws! Want we stellen je graag even voor aan IJlien. Mama van Mason (0) en stiefmoeder van Jayden (8). Ze is 30 jaar oud en woont samen met haar zoons en vriend Sjors in Zoetermeer. IJlien heeft haar eigen mama-lifestyle-techblog op Virtalicious.nl. Daarnaast heeft ze super leuke vlogs die we vanaf nu wekelijks gaan delen op Babystraatje.nl!

Accepteer statistieken, marketing cookies om deze video te bekijken.

De kleine Mason is alweer 9 maanden oud. Vandaag in de vlog van IJlien daarom een mooi moment om het over de favorieten van Mason te hebben.

Mason ontwikkelt zich steeds weer een stukje verder. Zo begint hij nu al echt te tijgeren en te kruipen. Daarnaast is hij zich bewuster van al het leuke speelgoed om zich heen. Zo is het Bongo radiootje van Fisher-Price één van de leukste speeltjes van dit moment. Een radiootje met leuke muziekjes, kleurtjes en gezichtjes waar je helemaal vrolijk van wordt! Verdere favorieten van Mason zijn het Buma boekje, super leuke speelringen en het heerlijke diksap drinken van Albert Heijn. Ook de rietjes beker van de Hema is volop in gebruik en zeker een favoriet!

Benieuwd naar deze leuke items en meer? Bekijk dan zeker even de vlog. IJlien vertelt er alles over en laat de favorieten even aan je zien.

Meer Blog