Connect
To Top

Voor de babykamer: vrolijk behang van Room Seven!

Bezig met de nieuwe babykamer? Of ga je over van de babykamer naar de kinderkamer? Dan zijn deze super coole behang prints misschien wel iets voor jou!

Room Seven heeft nieuw ‘Field of Flowers’ behang. Vrolijke prints die de babykamer of kinderkamer helemaal kunnen opvrolijken. De zomer is begonnen, maar straks kun je met deze mooie bloemenprints en pastelkleuren de zomer het hele jaar in huis halen!

babykamer behang van Room Seven

Je kunt bijvoorbeeld de babykamer behangen met de zomerse bloemenprints. Maar je kunt er ook voor kiezen om een combinatie met strepen, lijnen en rondjes te gebruiken in combinatie met de kleurrijke bloemenprints. De kleuren van het behang bestaan uit zacht roze en lichtblauw tot lime groen en oranje. Samen geeft dit een geweldige combinatie. Zo kun je er absoluut een vrolijke kamer van maken. In combinatie met witte meubels en wellicht een witte vloer, komen deze kleuren erg mooi tot zijn recht.

babykamer behang van Room Seven 2

Verder heeft de nieuwe collectie van Room Seven ook stoere behangprints. Denk voor de boys aan een Hawaiiaans strand met vrolijke kleuren. De prints bevatten palmbomen, een echte strandjeep, surfplanken en tekst. Voor de meisjeskamers is er ook een leuk beach behangprint. Hele mooie kleuren met tropische prints van een papegaai tot flamingo.

vrolijk behang van Room Seven

Room Seven bestaat sinds 1995 en heeft heel veel meer unieke en veelal handgemaakte artikelen. Denk aan beddengoed, tassen, servies, en andere leuke accessoires voor o.a. de babykamer. Elk jaar heeft Room Seven twee nieuwe collecties. Een voorjaarscollectie en een najaarscollectie.

Kijk voor meer inspiratie eens op www.roomseven.com. Ook bol.com verkoopt verschillende leuke artikelen van Room Seven.

Meer Blog