Connect
To Top

Voor elke kinderkamer heeft Colorique de collectie Chokhi Stamps

Van de babykamer over naar de kinderkamer? Dan heeft Colorique® een mooi assortiment voor alle kids. Met de kleurige collectie Chokhi Stamps, wat staat voor ‘vrolijke postzegels’, heeft Colorique® sinds kort het assortiment uitgebreid. Een nieuwe lijn bestaande uit diverse kinderaccessoires met kleurige prints, fijne stoffen en natuurlijk postzegels, die als een rode draad door de collectie lopen.

Voor elke kinderkamer heeft Colorique de nieuwe collectie Chokhi Stamps 4

Gezellige vrolijke plek
Chokhi Stamps heeft tal van functionele kinderspullen. Van een dekbedovertrek met twee verschillende kanten tot een handgebreide sprei, mooi voor over het bed of de bank. En van handige wandhaakjes tot een uilkleed dat zorgt voor warme voetjes en een zachte speelplek. De verzameling accessoires uit de collectie, tovert elke kinderkamer om in een vrolijke plek en biedt een aanvulling op de andere collecties van Colorique.

Veel sterren en hartjes
Colorique heeft in deze collectie gekozen voor twee aparte lijnen: stoer en zoet. Zo kunnen kinderen rekenen op veel groen- en grijstinten, in stoere dessins als camouflage en sterren. Sterren sieren ook de producten uit de andere lijn, samen met zoete hartjes in de kleur fuchsia zal deze lijn vooral meisjes enorm aanspreken.

Dat is nog niet alles: op elk product prijkt een postzegel. Met bijvoorbeeld een vogel, ster of bloem. Soms heel duidelijk, als print op een kussenhoes, maar er zijn ook badges van postzegels die de producten sieren. Een bijzonder detail dat kinderen overal kunnen ontdekken.

Over Colorique
Colorique is een merk met een missie: bijzondere kinderspullen en woon- accessoires maken die een goed gevoel teweegbrengen bij kleine én grote mensen. Het merk is ruim 20 jaar geleden opgericht in Nederland en levert inmiddels producten aan winkels wereldwijd. De collecties ontstaan vanuit een passie voor oude stoffen, handwerk, vrolijke kleuren en originele producten. Alles wordt met liefde geproduceerd, op een eerlijke en respectvolle manier.

Benieuwd naar alle collecties en meer? Alles is te vinden op www.colorique.nl.

Voor elke kinderkamer heeft Colorique de nieuwe collectie Chokhi Stamps 3
Voor elke kinderkamer heeft Colorique de nieuwe collectie Chokhi Stamps 2
Voor elke kinderkamer heeft Colorique de nieuwe collectie Chokhi Stamps

Meer Blog