Connect
To Top

Week 10: Het blogoverzicht van Lippenstift en luiers

Alweer een weekje verder met een hoop leuke dingen achter de rug! Ik heb weer super leuke nieuwe blogs geplaatst op mijn website. Welke blogs lees je hieronder in mijn weekoverzicht.

Week10

Vrijdag
Deze week ben ik alweer 19 weken zwanger. Wat gaat mijn zwangerschap ontzetten snel. Het is een spannende week. Aanstaande dinsdag hebben we de 20 weken echo en zien we of alles goed gaat met de kleine daar in mijn buik! Mijn mannetje en ik hebben ook een bijzonder mijlpaal beleeft. Op mijn blog vertel ik wat en hoe het op dit moment met mijn zwangerschap gaat.

Donderdag
Vandaag weer een nieuw bevallingsverhaal. Dit keer van Froukje. Haar dochter is thuis geboren in 2013. Hoe ging de bevalling en wat kwam daar bij kijken? Lees het hier op mijn blog.

Woensdag
Saskia en ik hebben een nieuw wekelijks item Mommymail. Deze is op onze beide blogs te lezen. In Mommymail sturen we leuke brieven naar elkaar. Wat beleven wij al moeder en hoe gaat dat in combinatie met onze zwangerschap? Vorige week kreeg ik een brief van Saskia, deze week was het mij beurt 0m een brief te schrijven.

Dinsdag
Ik heb de Ouders van Nu zwanger box aangevraagd en opgehaald. Leuke aanrader! Je kunt hem online aanvragen (dat kan op deze website) en gratis bij de Etos ophalen. Vandaag vertel ik wat er allemaal in zat en of ie de moeite waard is.

Zaterdag
Vandaag een blog over ‘the instagram tag’. Het is een soort terugblik van het afgelopen jaar. Dus even terug kijken naar de leukste berichtjes die ik eerder op Instagram plaatste. Op mijn blog vertel ik hier meer over.

Dat was hem weer voor deze week. Volgende week weer een nieuw week overzicht van lippenstiftenluiers.nl. Fijn week alvast!

The following two tabs change content below.

Lippenstiftenluiers.nl - Door: Dineke

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer Blog