Connect
To Top

Week 18: Het blogoverzicht van Lippenstift en luiers

Leuk dat je weer komt kijken naar mijn blogoverzicht. Deze week alweer week 18! We zijn we naar de Julianatoren geweest, vertel ik over mijn 27ste week dat ik zwanger ben en deze week is er weer een nieuw bevallingsverhaal!

Het overzicht van mama
Dinsdag
Vandaag stel ik een leuke webshop aan je voor. Als aanstaande of nieuwe moeder heb je natuurlijk wat nieuwe spulletjes nodig. Bij deze webshop kun je bijna alles vinden voor baby en mama! Ikzelf heb mijn favoriete items uitgezocht en laat deze graag aan je zien. Klik hier en ik vertel je welke leuke webshop ik bedoel.

Woensdag
We zijn we naar de Julianatoren geweest. Een super leuke dag en waar we uitgenodigd waren voor de nieuwe voorstelling ‘Kikker is verliefd’. Na de voorstelling zijn we natuurlijk in heel veel leuke attracties geweest. Op mijn blog vertel ik meer met daarbij een leuk foto overzicht!

Ook vandaag weer een nieuwe Mommy Mail online! Hierin hebben ik en Saskia het over het mama en zwanger zijn. Vandaag kreeg ik van Saskia een brief terug.

Donderdag
Er staat weer een prachtig nieuw bevallingsverhaal online! Dit keer het verhaal van Froukje. Ze vertelt over haar eerste bevalling waar ze beviel van een jongetje.

Vrijdag
Mama Jantine heb ik een aantal vragen gesteld over de babykamer van haar kleine. Ze vertelt hoe ze deze heeft ingericht. Maar ook welk item zij het meest bijzondere in de babykamer vind.

Zaterdag
Dit is alweer de 27ste week dat ik zwanger ben! Ik laat weer een buikfoto zien en vertel over een geavanceerde echo. Bij de eerdere echo’s was er namelijk iets niet goed te zien en daarom nu een extra echo. Ook vertel ik hoe het nu met deze zwangere mama gaat.

The following two tabs change content below.

Lippenstiftenluiers.nl - Door: Dineke

Meer Blog