Connect
To Top

Weekend Plog van Mama Ester: Beachtime en genieten van een super gezellig familiepark

Yes! Het is tijd voor weer een nieuw weekend plog! Vol met zomerse temperaturen en het zoeken naar veel verkoeling. Ook gingen we naar een super gezellig familiepark. Kijk je mee naar ons weekend?

Naar het strand met papa en mama
Naar het strand met papa en mama 2
Vrijdag

Vandaag namen Matthijs en ik een dagje verlof, en zochten de verkoeling op aan zee. Het temperatuur was er heerlijk, geen hitte zoals in het binnenland, maar een aangename 27 graden met een verfrissend zeebriesje. Zowel mijn ouders en schoonouders wonen aan de kust. ’s Avonds gaat we nog lekkers Italiaans gaan eten met mijn moeder, doen we nog een ritje op de go-cart met mijn broer, en die nacht hebben we een bedje gereserveerd bij mijn schoonouders. Ideaal, zo kunnen we morgen opnieuw onze dag aan het strand doorbrengen. Heerlijke dag!

Naar het strand met papa en mama 3
Lekker spelen op het strand

Zaterdag
Opnieuw, beachtime! Helaas maakt de blauwe lucht al snel plaats voor dikke bewolking met af en toe zelfs een spatje regen. We besluiten terug te keren naar mijn schoonouders. Er staat een gezellige BBQ gepland met de broers en ’s avonds keren we opnieuw huiswaarts.

Met mijn kleine zusje in de auto
Spelen
Op de schommel met mama

Zondag
Het lijkt erop dat de hittegolf op zijn einde loopt. In de voormiddag spelen de kinderen in de tuin en na hun dutje spreken we af met vrienden in het Harry Malter park. Een super gezellig familiepark in Gent (België). De kinderen hadden het ontzettend naar hun zin!

Op naar het volgende weekend! Kom ook eens kijken op mijn eigen website: www.esterdepret.be

The following two tabs change content below.

Meer Blog