Connect
To Top

Weekend plog van Mama Ester: Feest, feest en nog eens feest!

Hoi! Ik ben Ester, ben 24 jaar en kom uit Vlaanderen. Ik ben mama van Jules (’13) en Alixe (’14). Leuk nieuws! Want vanaf nu zal ik mijn weekend op Babystraatje.nl met jullie gaan delen. Zelf blog ik ook op mijn eigen website: www.esterdepret.be. Daar neem ik jullie mee in mijn vrolijk, doch hectische leven als fulltime werkende moeder.

De frambozenstruik
Vrijdag
Woop-woop it’s Friday! Wanneer ik de kindjes ophaal bij de KDV passeer ik nog even bij mijn vader wat verder in de straat. De frambozenstruik heeft volle rode vruchten. Jules verzamelt ze, houdt ze even onder de kraan en smult ze samen met Alixe op. Vanavond bereiden we al een aantal taarten voor, want morgen staat een groot feest gepland!

een gezellig tuinfeest
Zaterdag
We organiseerden een gezellig tuinfeest om de verjaardagen van Jules en Alixe te vieren. Vrienden en familie werden uitgenodigd en mochten genieten van de rijk gevulde sweettable. Het was een heerlijk mooie dag, de zon scheen en de kinderen waren vrolijk. Rond 20u werd het opnieuw rustig in huis. De uitgeputte kinderen gingen slapen, ik liet de vaatwasmachine een rondje draaien en plofte in de zetel. Even de foto’s bekijken van die dag. Ik post er al enkele op social media en de andere plan ik in het artikel dat morgen op mijn blog verschijnt. Benieuwd? Klik hier naar mijn website.

een waar speelparadijs
Zondag
Opnieuw feest! We ontbijten buiten in het zonnetje en rijden na het middagdutje richting zee voor de babyborrel van Clara, het nieuwste nichtje in de familie. Het was een waar speelparadijs met een speelcaravan, schminkstand, grote zandbak, (loop)fietsen and lots and lots of food. Jules liet zich voor de 2de keer in zijn korte leventje schminken. “Een poesje, danku”, vroeg hij. Wanneer we iedereen uitzwaaien en huiswaarts rijden, ligt de achterbank al snel te knorren. Morgen start een nieuwe werkweek en ze voorspellen deze week tot 35°C … TOO HOT.

The following two tabs change content below.

Meer Blog