Connect
To Top

Weekend Plog van Mama Ester: Naar de oogarts, een zomerse verjaardag barbecue en spelen in de speeltuin

Een nieuwe weekend plog vanuit Vlaanderen. Vrijdag was een mindere dag. Met Alixe moesten we naar de oogarts. Het weekend was gelukkig een stuk leuker! Mijn man was jarig en dat vierde we met een gezellige BBQ! Verder lekker spelen in speeltuin en natuurlijk genieten van het zonnetje.

Vrijdag
Vrijdag was een domperdagje. We gingen met Alixe langs de oogarts omdat ze sinds haar geboorte last heeft van een etteroogje. We gingen reeds langs verschillende dokters, maar telkens kregen we de boodschap dat het verstopte traankanaaltje wel vanzelf zou openen. Helaas is dit niet gebeurt. Het meisje blies enkele weken geleden haar eerste kaarsje uit (niet letterlijk, ze kan nog niet blazen, weetje), dus maakten een afspraak bij een nieuwe oogarts, die ging opereren en graag zo snel mogelijk. Volgende week vrijdag worden we voor het krieken van de dag in het ziekenhuis verwacht en zal mijn kleine meisje geopereerd worden aan haar oogje. Mits ik zelf nog nooit onder volledige narcose geweest ben, is dit allemaal erg nieuw voor me. Nuja, het enige wat telt is dat Alixe hierna eindelijk zonder prutoog door het leven kan 😉

Naar de oogarts

Zaterdag
De zon scheen en mijn man was jarig, dus vrienden werden uitgenodigd voor een zomerse barbecue. De kinderen genoten van de aandacht en Jules was superfier wanneer zijn nonkel hem zijn slaapverhaaltje voorlas. Wanneer de kinderen sliepen, werd het dessert op tafel getoverd en startten we Monopoly. Ik won, uiteraard.

Voorlezen uit een mooi boek

Zondag
De aperitief restjes van de bbq werden genuttigd en we gingen met de kinderen naar de speeltuin. Over diezelfde speeltuin schreef ik trouwens een blogje, want niet in elk gezin is het even gezellig. Sommige kinderen groeien op in een minder warm en liefdevol nest en zondag werden we hier even aan herinnert.

Genieten van de zomer

The following two tabs change content below.

Meer Blog