Connect
To Top

Weekend Plog van Mama Ester: Naar het ziekenhuis, een heus pingufeest en naar de dierentuin

Het is tijd voor een nieuwe weekend plog van mama Ester. Dit keer voor een operatie met Alixe naar het ziekenhuis, even flink bijkomen, zaterdag naar een heus pingufeest en zondag dieren kijken in de dierentuin. Kijk je mee?

Vrijdag
Vrijdag hadden Matthijs en ik verlof genomen. Nee, geen vrolijk dagje weg… integendeel. Die ochtend werden we voor het krieken van de dag in het ziekenhuis verwacht. Alixe werd die ochtend geopereerd aan haar traankanaaltje. Gelukkig verliep de operatie goed en mochten we in de namiddag alweer naar huis. Meer over deze operatie kun je vinden op mijn blog.

Naar het ziekenhuis

Zaterdag
Alixe had een slechte nacht gehad. Het meisje kon het hele operatie gebeuren maar moeilijk een plaats geven en was die nacht erg aanhankelijk. Ze had er alle recht toe! We hebben haar extra hard geknuffeld en zoentjes gegeven. Zaterdag in de namiddag ging ze mee naar het verjaardagsfeestje. Het zoontje van een vriendin werd 2 jaar en dat werd gevierd met een heus Pingufeest. Er was zelfs een Pingu taart!

Verjaardag feest met pingu taart
Zondag
Jules werd zondagochtend opgehaald door zijn oom. Hij ging er dieren kijken in de zoo. Heerlijk vond hij het. Zijn oom stuurde regelmatig eens een whattsappje met vrolijke foto’s.

Naar de dierentuin dieren kijken
In de dierentuin

The following two tabs change content below.

Meer Blog