Connect
To Top

Win 1 van de 10 persoonlijke pakjes De Ruijter geboortemuisjes t.w.v. €7,50! [Winactie gesloten]

Vorige week hadden we een super leuke blog over hét Voornamenoverzicht van De Ruijter. Veel namen hebben een betekenis en iedere naam, hoe vaak ook gegeven, heeft een eigen geschiedenis. Je naam zegt in één woord wie je bent. Hij is zorgvuldig uitgezocht en met trots gegeven door je ouders. Vernoemd naar iemand uit de familie, een vriend, voetballer of een ster van TV. Vaak een unieke naam. Modern gespeld of juist volgens traditie.

Vier je naam met muisjes

Babystraatje.nl en De Ruijter zijn natuurlijk reuze blij dat je er bent en dat iedere kersverse moeder en vader zo zorgvuldig over die ene lettercombinatie heeft nagedacht die een heel leven bij je blijft. Om dat bijzondere moment te vieren zorgt De Ruijter bij iedereen al eeuwen lang voor de unieke geboortemuisjes.

Om het nog specialer te maken, heeft De Ruijter een persoonlijk pakje geboortemuisjes. Daarop kun je een eigen gekozen naam plaatsen en online bestellen. Super leuk om als cadeau te geven of te krijgen!

Helemaal leuk is dat wij van Babystraatje.nl namens het merk De Ruijter maar liefst 10 persoonlijke pakjes De Ruijter geboortemuisjes t.w.v. €7,50 mogen weggeven! Hoe super leuk is dat!

Wil je winnen? Dat kan heel makkelijk! Je kunt kans maken door de volgende twee stappen uit te voeren:

1. Je in te schrijven voor onze nieuwsbrief
2. Like of volg onze Facebook pagina of een van onze andere social media kanalen: Instagram of Twitter

Je kunt meedoen t/m 10 juni! Daarna maken we de winnaars per mail bekend. We wensen je veel succes!

Facebook is niet verbonden aan deze actie en bij deelname aan de actie vrijwaart elke deelnemer Facebook van alle verantwoordelijkheid. De informatie is enkel beschikbaar voor Babystraatje.nl en zal niet aan Facebook worden verstrekt.

9 Reacties

Meer Blog