Connect
To Top

Win 1 van de 6 luxe giftsets van Difrax! Nieuw en met de populairste baby producten [Winactie gesloten]

Leuk om te geven en leuk om te krijgen: de nieuwe luxe giftset van Difrax! Ongeveer 75% van de ouders geeft aan dat ze wel eens een kraamcadeau hebben ontvangen waar ze niet blij mee waren. Het kan dus een echte uitdaging zijn om een passend kraamcadeau te bedenken. Marktleider Difrax presenteert daarom de populairste baby producten van Nederland samen in 1 pakket. Om dit te vieren hebben we leuk nieuws! Difrax heeft namelijk voor Babystraatje.nl 6 luxe giftsets gratis beschikbaar gesteld die jij kunt winnen! Een giftset voor jongens (3x blauw) of voor meisjes (3x roze).

Win 1 van de 6 luxe giftsets van Difrax 1

Hoe kun je winnen
Wil jij 1 van de 6 luxe giftsets van Difrax winnen? Dat kan heel makkelijk! Je kunt kans maken door de volgende drie stappen uit te voeren:

1. Je in te schrijven voor onze nieuwsbrief
2. Like onze Facebook pagina of volg één van onze andere social media kanalen: Instagram of Twitter
3. Deel dit bericht op social media, laat daar zien hoe graag je kans wilt maken en naar welke kleur je voorkeur uitgaat: blauw of roze.

Je kunt meedoen t/m 29 november! Daarna maken we de winnaars per mail en op social media bekend.
Het is niet meer mogelijk om mee te doen aan deze winactie. De winnaars hebben persoonlijk bericht gehad.

Een luxe giftset voor jongens of voor meisjes
De nieuwe cadeauset bevat de populaire anti-colic S-fles tegen darmkrampjes; twee fopspenen en een super zacht knuffeltje. De giftset is geschikt voor de allerkleinsten voor baby’s van 0-6 maanden en is verkrijgbaar in een jongetjes en meisjes variant. Adviesprijs €17,99 en verkrijgbaar via difrax.com of in de babyspeciaalzaak.

Win 1 van de 6 luxe giftsets van Difrax 2
Eerste keus van professionals
De Difrax S-fles is terug te vinden in bijna elk Nederlands huishouden. Het is dan ook niet voor niets de populairste babyfles van Nederland. Door het uniek ventielsysteem achter in de fles mengt de lucht zicht niet met de voeding. Je baby krijgt minder lucht binnen en de belangrijke voedingsstoffen blijven bewaard. 78% van de ouders ervaart minder darmkrampjes bij hun kindje na het voeden met de S-fles. De S-fles is te gebruiken vanaf de eerste dag na de geboorte en is ideaal voor het combineren van fles- en borstvoeding. De S-fles is ontwikkeld met een medisch panel bestaande uit een kinderarts, logopedist, lactatiekundige en een KNO-arts. Door de S-vorm is de fles makkelijk vast te houden en bevordert het de natuurlijke houding en het oogcontact met de baby. Je kindje ligt in een natuurlijke houding vergelijkbaar met borstvoeding.

Van harte aanbevolen door moeders
De Difrax fopspeen is herkenbaar aan het vlindervormige schildje, de hippe prints en vrolijke kleuren. De Difrax fopspeen is verkrijgbaar in 5 verschillende maten van prematuur/ pasgeboren tot 18 maanden en ouder. De Difrax fopspenen zijn verkrijgbaar in 2 vormen: Natural en Dental. Voor welke vorm je kiest hangt af van de voorkeur van je baby. De Natural fopspeen heeft een tepelvorm, is symmetrisch en wordt door je baby snel herkent. De Dental fopspeen heeft een bol en plat gedeelte. Dit stimuleert de ontwikkeling van gehemelte, tong- en kaakspieren. 88% van de ouders geeft aan dat de speen gemakkelijk wordt geaccepteerd. In de nieuwe giftset zit een Natural en een Dental variant zodat je kindje in alle rust kan uittesten welke het beste bevalt.

Facebook is niet verbonden aan deze actie en bij deelname aan de actie vrijwaart elke deelnemer Facebook van alle verantwoordelijkheid. De informatie is enkel beschikbaar voor Babystraatje.nl en zal niet aan Facebook worden verstrekt.

40 Reacties

Meer Blog