Connect
To Top

Zoedt lanceert een nieuwe collectie waar de creativiteit van afspat!

Stoere en hippe woonaccessoires met eigenzinnige teksten en grafische designs in zwart-wit stijl: het Hollandse merk Zoedt lanceert een nieuwe collectie waar de creativiteit van afspat! Vrolijke posters en houten kaarten met leuke illustraties speciaal voor kids. Maar ook handige memoblokken en kaarten met originele teksten zoals: Jij bent leuk, mag ik je houden? En speciaal voor de feestdagen: Time to blow champagne and blow bubbles!

Zoedt lanceert een nieuwe collectie waar de creativiteit van afspat 2

Kleine bazen en little chica’s
Wat doe je als creatieve moeder zodra je geen leuke uitnodiging kunt vinden voor het verjaardagsfeestje van je dochter? Precies, je ontwerpt zélf een speciale collectie kaarten voor kinderen! Zo lanceert Zoedt een unieke serie papieren kaarten voor kleine bazen en little chica’s: van een wit paard met een roze kroontje tot een lieve tekst zoals: ik lief jou. Een feestje om te versturen, een cadeautje om te krijgen én een eeuwige herinnering om op te hangen in een mooi lijstje! Ook nieuw bij Zoedt zijn de posters voor de kinderkamer. Een geweldige eyecatcher in de kamer van jouw zoon of dochter!

Stationary in zwart-wit stijl
Weg met het saaie things-to-do-boek: verruil het voor een stijlvol zwart-wit exemplaar uit de nieuwe stationary collectie van Zoedt. Speciaal ontworpen op A5-formaat, zodat het met gemak in je tas past! Leuk te combineren met schriften in dezelfde herkenbare Scandinavische stijl. Ook handig en onmisbaar in iedere gezinswoning: een memoblok, om alles op te schrijven wat je anders gegarandeerd vergeet. Geef het memoblok een vaste plek in bijvoorbeeld de keuken, op de eettafel of op je werkplek: niet alleen handig, maar ook nog eens hartstikke leuk om te zien! Tip: het memoblok staat extra leuk op het zwarte klembord van Zoedt!

Voor de feestdagen
‘Prettige kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar’ te cliché? Dan zijn de kerstkaarten van Zoedt een aanrader! Het hippe merk komt met een leuke lijn kerstkaarten met gedurfde teksten, zoals: You. Me. Under the mistletoe. Now. Er zijn zowel houten als papieren kerstkaarten. Ook leuk: met de speciale cadeaulabels voor de feestdagen wordt een kerstcadeautje nóg specialer!

Over Zoedt
Borrelend van de ideeën startten Cindy Noordman en Ellen Modderkolk twee jaar geleden het eigenzinnige merk Zoedt. Een stoer Nederlands label dat garant staat voor hippe woonaccessoires en stationary in kenmerkende Scandinavische stijl met veel zwart-wit. Inmiddels zijn de gedurfde teksten en grafische designs te vinden bij diverse verkooppunten in Nederland, zowel online als in de winkelstraten. En uiteraard is het hele assortiment te kop via de webwinkel www.zoedt.nl. Om vrolijk van te worden!

Zoedt lanceert een nieuwe collectie waar de creativiteit van afspat 3

Zoedt lanceert een nieuwe collectie waar de creativiteit van afspat 5

Zoedt lanceert een nieuwe collectie waar de creativiteit van afspat

Zoedt lanceert een nieuwe collectie waar de creativiteit van afspat 6

Zoedt lanceert een nieuwe collectie waar de creativiteit van afspat 8

Zoedt lanceert een nieuwe collectie waar de creativiteit van afspat 7

 

Meer Blog