Mama Chiara: Ik heb een foto van onze dochter op aluminium laten printen

Mama Chiara: Ik heb een foto van onze dochter op aluminium laten printen. Ben echt blij met het resultaat!

Een foto op een grote aluminium plaat, hoe leuk is dat! Speciaal voor Babystraatje.nl mocht ik van Aluminiumland.nl een persoonlijke foto op aluminium laten afdrukken en reviewen. Nu de foto hier thuis aan de muur hangt, ben ik echt ontzettend blij! De foto is enorm scherp afgedrukt en past super goed in ons interieur.

Foto op aluminium

Foto op aluminium

Aluminiumland.nl is een website die de door jouw gekozen foto afdrukt op een aluminium plaat. Je kunt kiezen uit twee opties.

1. Wit aluminium: Hierbij blijven de kleinste details goed zichtbaar, super helder van kleur en een hoog contrast.

2. Geborsteld aluminium: Hierbij wordt het wit uit de foto niet mee geprint en krijg je een geborstelde structuur waardoor het een RVS look krijgt. Heel stoer!

Ik heb gekozen voor een foto geprint op wit aluminium in formaat 100x70cm. De foto heeft een glad oppervlak en is dus niet geborsteld. Hoewel ik de RVS look ook super stoer vind, vind ik de gladde variant beter passen in ons interieur. Leuk weetje: ze zijn voor binnen en voor buiten geschikt! Hoe gaaf is het om een mooie foto in je tuin op te hangen!

Foto op aluminium

Een bijzondere foto

Omdat dit natuurlijk een geweldige kans was wilde ik graag een hele bijzondere foto maken. Een foto van Giulia-Mae en Gioia samen. Ondanks dat ik genoeg leuke foto’s van hen samen heb, leek het me wel leuk om hiervoor een nieuwe foto te laten maken door een fotograaf. Het liefst geen standaard geposeerde foto maar een leuke speelse foto thuis. Zo gezegd, zo gedaan. Hoewel ik zo ongeveer iedere foto wel wilde laten afdrukken op aluminium, is het toch gelukt om een keuze te maken.

Foto op aluminium

Foto op aluminium

Super netjes

Toen ik het pakket thuis kreeg van Aluminiumland.nl, viel mij direct op hoe ongelooflijk goed beschermd het was! Ik bestel nogal wat online 😉 maar zelden heb ik een pakket zo super netjes ontvangen. Aan alles was gedacht en dat vond ik wel wat foto’s waard!

Foto op aluminium

Verschillende ophangsystemen

Voor een foto op aluminium heb je verschillende ophangsystemen. Je kunt kiezen uit een kunststof ophangstrip. Hiermee hangt je print super strak tegen de muur. RVS afstandhouders voor een stoere industriële look. Wandklemmen wanneer je de print wilt verwisselen en geen gaten wilt boren in de print, en het aluminium frame, die kan je strak tegen de muur aan monteren en ziet er ook vanaf de zijkant prachtig uit.

Foto op aluminium

Makkelijk te monteren

Voor onze print hebben wij het aluminium frame gekozen zodat hij strak tegen de muur aan zit en je dus alleen de print zelf ziet en geen ophangsysteem. Lekker strak, precies zoals wij het mooi vinden! Arjo en ik zijn team linkerhand en ik had er dan ook weinig vertrouwen in om de print zelf aan de muur te hangen.

Foto op aluminium

Bij de print werden schroeven en plugjes meegeleverd maar ik zag verder geen handleiding. Ik bedacht mij dat het onmogelijk zo simpel kon zijn als dat het leek, namelijk gaten boren, schroef erin en hij hangt. Ik heb zelfs via de online chat van Aluminiumland.nl om hulp gevraagd of het echt wel zo moest. Maar zo simpel bleek het toch te zijn! Dus zelfs team linkerhand heeft het zelf kunnen ophangen, en dat zegt wat! Wel scheef, maar dat terzijde 😉

Foto op aluminium

Ontzettend blij!

Over het product zelf kan ik niet anders dan Aluminiumland.nl helemaal de hemel in prijzen! De foto is echt enorm scherp afgedrukt. En het leuke vind ik zelf dat er geen lijst omheen hoeft omdat de luxe bevestiging aan de achterkant zit. Zo heb je dus echt alleen een stevige scherpe foto dat alle aandacht trekt. Ook heel fijn dat er direct een medewerker klaar zit om je vragen te beantwoorden via de online chat.

Het is niet alleen voor jezelf heel erg leuk, maar ook juist om cadeau te geven aan bijvoorbeeld een bruidspaar, opa’s en oma’s, vrienden etc. Een mooie herinnering die net even anders is dan een standaard foto of canvasfoto. Aluminiumland.nl, bedankt voor dit waardevolle cadeau, wij zijn er ontzettend blij mee!

#BabystraatjeAd

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer Gastblogs