Connect
To Top

Nieuw bij Mailbook: Adresetiketten voor je geboortekaartje

Ben je bezig met het ontwerpen van een geboortekaartje? Dan is het wel zo handig als je deze snel en makkelijk kunt versturen. Bij Mailbook verzamel je alle adressen en bestel je bedrukte adresetiketten. Zo weet je zeker dat je geboortekaartje goed aankomt! Wil je weten hoe dit in zijn werk gaat? Lees dan snel verder.

Adresetiketten voor je geboortekaartje

Waarom adresetiketten?

Adresetiketten zijn labels waar de naam, het adres en woonplaats van de ontvanger op staat. Zo’n label plak je dan op de envelop van je geboortekaartje. Tegenwoordig worden deze gegevens bijna niet meer met de hand geschreven, omdat de kans aanwezig is dat de postcode slechts leesbaar is en je kaartje dus niet aankomt. Bovendien bespaart het je ook nog eens een hoop tijd!


Maak een lijstje van alle adressen

Voordat je aan de slag gaat met etiketten, is het belangrijk om eerst een lijstje te maken van alle vrienden, familie, kennissen en collega’s. Tip: De contacten in je telefoon zijn de personen die het dichts bij je staan. Zodra je het lijstje compleet hebt, registreer je je gratis op Mailbook. Na de registratie kies je voor het thema ‘Geboorte’ en personaliseer je jouw titel. Dit kan bijvoorbeeld zijn: ‘Wij zijn in blijde verwachting van een kindje en we willen je graag een geboortekaartje sturen’. Zodra je dit hebt gedaan, deel je de link via Whatsapp. Heb je niet al je collega’s in Whatsapp toegevoegd, deel dan de link via e-mail. Iedereen met deze link kan snel en eenvoudig de adresgegevens aan het adresformulier toevoegen.

Adresetiketten geboortekaartje

Ontvang bedrukte adresetiketten bij je thuis

Nadat je de link hebt verstuurd, kun je het beste een paar dagen wachten zodat iedereen zijn gegevens kan invullen. Kijk na een paar dagen of je alle adressen hebt. Zijn de adressen compleet? Bestel dan je adresetiketten. De labels worden gedrukt op hoogwaardig papier en plakken goed op de enveloppen. Via iDeal maak je de betaling online in orde. Als dat is gebeurd, worden de etiketten de volgende werkdag naar jouw adres verzonden. Het plakken kan dan beginnen!

Maak je eigen adresetiketten 


Het is ook mogelijk om zelf je etiketten te maken en te printen. Wat je hiervoor nodig hebt is een printer en labelpapier. Op Mailbook staat duidelijk aangegeven welk labelpapier je moet kopen. Heb je dat gedaan? Het meest makkelijke is dan om via Mailbook een bestand te downloaden met alle adressen in het juiste formaat voor je etiketten. Zorg dat het labelpapier in de printer ligt en dat de zwarte inktpatroon nog voldoende inkt heeft. Een andere manier is om via Microsoft Word of Excel je adressenlijst te maken. Dit geeft vaak wel de nodige strubbelingen, omdat de adressen niet altijd mooi worden weergegeven. Bovendien kan het je zo een paar uurtjes van je tijd kosten.

Mailbook is meer dan alleen jouw online adresboek 


Naast het opslaan van al jouw adressen, kun je bij Mailbook ook jouw geboortekaartje ontwerpen en versturen. Je kunt ervoor kiezen om de kaartjes bij je thuis te laten bezorgen of verstuur ze rechtstreeks door Mailbook.

The following two tabs change content below.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer Musthaves