Connect
To Top

Een meisje? Maak en verstuur je geboortekaartje via Mailbook

Ben je in verwachting van een meisje? Wat leuk! Wist je dat je bij Mailbook ontzettend veel lieve geboortekaartjes krijgt? En het mooie is dat je de kaartjes heel eenvoudig naar al jouw vrienden, vriendinnen, familie en collega’s stuurt. Wil je een greep uit de collectie zien? Lees dan snel verder!

Geboortekaartjes voor meisjes

De trends in geboortekaartjes voor meisjes

In de collectie geboortekaartjes van Mailbook vallen 4 trends op. De eerste trend is het geboortekaartje met dieren. Verder zien we elementen uit de natuur terug in bloemen, de regenboog en de maan. Het symbool van geboorte is natuurlijk de ooievaar en die zien we door een volle stad vliegen op zoek naar het juiste nestje. Ben jij meer van de rustige kaartjes? Mailbook heeft stijlvolle geboortekaartjes waar je de naam en geboortedatum met mooie letters op kunt invullen.


Geboortekaartjes met dieren

Hebben we het over dieren, dan bedoelen we met deze trend een echte beestenboel. Neem bijvoorbeeld dit schattige geboortekaartje. Een poeder roze kaartje waar we een vosje, hert, konijn, egel en nog veel meer dieren op terugzien. Of wat vind je van dit kaartje waar een giraffe tussen de mooiste bloemen een cadeautje geeft aan het meisje in de luchtballon. De tekst “Welkom lief zusje” is heel toepasselijk als je al een dochter hebt.

Meisjes geboortekaartjes

De zon, maan en regenboog

Er zijn zoveel prachtige dingen in de natuur waar we misschien niet vaak bij stilstaan. Denk aan een regenboog, de maan in verschillende standen en de zon. Hoe geweldig is het om deze wonderen op je geboortekaartje terug te zien! Op dit kaartje is een grote lichtroze zon afgebeeld met aan beide zijden een gouden maan. Leuk dat de naam, de scheidingslijn en de geboortedatum in dezelfde kleuren zijn afgebeeld.

Geboortekaartjes meisjes

De ooievaar brengt groot nieuws

Het symbool van geboorte is en blijft nog altijd de ooievaar. Hoe schattig is dit kaartje met een roze Hollandse stad en in de lucht een paar luchtballonnen. De ooievaar is op zoek naar het adres waar het meisje is geboren om haar daar veilig af te leveren. De naam is zwart en dikgedrukt. De geboortedatum staat eronder gecentreerd en is een stuk kleiner.

Geboortekaartjes meisjes via Mailbook

Stijlvolle basic geboortekaartjes

Als je interesse hebt in een tijdloos en stijlvol geboortekaartje, kies dan uit een van de kaartjes met een rustige achtergrond. Dit kaartje heeft een effen roze achtergrond en de naam is in sierlijke letters geschreven. Het hartje onderaan is een klein detail dat het kaartje toch net even wat schattiger maakt. Of wat vind je hiervan? Dit kaartje heeft een diep roze achtergrond en geeft een aquarel effect dankzij de verfstrepen.

Meisjes geboortekaartjes via Mailbook

Bij Mailbook maak en verstuur je jouw geboortekaartje


Bij Mailbook personaliseer je jouw geboortekaartje en stuur je deze eenvoudig naar al jouw Mailbook adressen. Het is mogelijk om eerst een proefdruk te ontvangen, voordat je de bestelling plaatst. Liever zelf de kaartjes versturen? Kies er dan voor om ze als pakketje thuis te ontvangen.

The following two tabs change content below.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer Musthaves