Connect
To Top

Week 9: Het blogoverzicht van Lippenstift en luiers

Ook deze week was weer erg geslaagd! Ik heb dit keer heel wat extra blogs dan normaal geplaatst. Dit vooral doordat ik weer een hoop leuke dingen heb gedaan! Ja…! Een zwangere mama doet zo een hoop!

Week9

Vrijdag
Hoe gaat mijn zwangerschap? In deze week 17 vertel ik hoe het met me gaat. Weer een weekje verder en de tijd vliegt voorbij! Deze zwangerschap gaat naar mijn idee sneller.

Zaterdag
Voor mijn dochter Marissa heb ik weer een leuke online kleding bestelling gedaan. Vooral heel handig! Thuis uitzoeken, bestellen en vervolgens lekker snel bij je thuisbezorgd. Dit keer bij de H&M. Geweldige boots en meer. Welke kinderkleding bestelling ik heb gedaan lees je hier.

Dinsdag
Het zal je vast niet ontgaan zijn. Deze week ging de Negenmaandenbeurs van start. De ultieme beurs om inspiratie op te doen als (zwangere) moeder. Ook ikzelf ben van de partij! Hier vertel ik wat je op deze leuke beurs kunt doen en achter welke leuke aanbiedingen ik aan ga.

Woensdag
Yes! Vandaag de eerste Mommymail! Wil je weten wat ik deze week voor leuke brief kreeg van mama Saskia? Lees hem hier.

Donderdag
Bevallingsverhalen, ze zijn echt leuk om te lezen! Vaak ook heel herkenbaar. Ook deze week heb ik weer een mooi verhaal online gezet. Dit keer van mama Fien. Zij beviel april vorig jaar.

Donderdag
Ik mocht een nieuw product testen. Limonadesiroop in een zakje. Samen met mijn dochter hebben we geproefd. Jammie! Het product is vooral handig om mee te meenemen.

Dat waren weer een aantal blogs van deze week. Volgende week weer een nieuw overzicht van Lippenstift en luiers!

The following two tabs change content below.

Lippenstiftenluiers.nl - Door: Dineke

Meer Blog