Connect
To Top

Baby houd mama wakker

Elke vader en moeder heeft er wel last. Na de geboorte zorgt een kleine voor heel wat minder slaapuurtjes. Uitslapen zit er meestal niet meer in en maakt plaats voor de flesvoeding of aandacht die naar de kleine toe gaat.

Wie hier over mee kan praten is de Australische actrice Esther Anderson. Na het voeden van haar dochtertje mag zij ’s ochtends nog even in hetzelfde bed komen slapen van haar mama. Slapen? Niks slapen. Het is veel te gezellig om te gaan slapen. De kleine probeert mama Esther daarom dan ook op verschillende manieren wakker te houden.

Anderson heeft wat leuke grappige momenten op video vastgelegd en op Youtube geplaatst. Al meer dan een miljoen keer is haar video bekeken. Eerst even nadenken hoe we dit bij mama gaan aanpakken en dan maar even rollebollen. Vervolgens even een vinger in mama’s neus steken. Dan een paar tikjes tegen mama’s kin, weliswaar met een aantal kusjes er achteraan. Bovenop mama’s hoofd gaan liggen. Lekker aan wat haren trekken. Even prikken in mama’s oog. Scheten laten en dan alles weer opnieuw.

De beelden zijn erg leuk en grappig om te zien. Anderson zal vast niet enige zijn. Alle moeders onder ons, is dit herkenbaar?

Bron: Spitsnieuws.nl

Meer Blog