Connect
To Top

De nieuwe babylijn van Jumbo: Hallo Mama

Leuk nieuws! Ook Jumbo Supermarkten heeft nu zijn eigen babylijn vol met leuke producten. Denk aan babyvoeding als fruithapjes en sapjes. Maar ook babyverzorging zoals luiers, badschuim, baby olie en nog veel meer. Er is keuze uit ruim 80 babyproducten. De nieuwe babylijn is vanaf nu online en in 200 Jumbo winkels verkrijgbaar. Je kunt ze herkennen aan het lieve eigenwijze konijntje.

babylijn jumbo supermarkten

Voor de laagste prijs kun je nu genieten van de nieuwe babylijn van Jumbo. Jumbo Supermarkten heeft tijdens het ontwikkelen van deze producten goed geluisterd naar vele mama´s en papa´s. Zo kon de supermarkt tot mooie babyproducten komen. Daarnaast is er gedacht aan de verpakkingen. Deze zijn extra vrolijk en daardoor erg leuk voor de kleine.

De nieuwe babylijn bestaat uit onder andere:
• diverse babyverzorging zoals shampoo, badschuim en baby olie. De producten zijn hypoallergeen en zo beter voor het babyhuidje.
• voor de babybilletjes zijn er luiers, luierbroekjes, lotiondoekjes en billetjescrème.
• voor elke leeftijd zijn er fruithapjes en groentegerechten. Ook is er pap, met granen afgestemd op de leeftijd van je kleine.
• Lekkere diksappen van 100% fruit. Denk aan peer, appel, exotische mix of roodfruit. Ook met twee biologische varianten.
• Borstvoeding is het beste voor je baby. Maar als je borstvoeding bijvoorbeeld wilt afbouwen heeft Jumbo verschillende varianten flesvoeding.

Ook erg leuk is het nieuwe Hallo Mama cadeaupakket! Deze is kun je online aanvragen via Jumbo.com/hallomama en daarna ophalen bij jou Jumbo winkel in de buurt. Met als extra verassing een exclusief Ko-nijn tutteldoekje!

Bron: Jumbo Supermarkten

Meer Blog