Connect
To Top

De unieke Baby Shusher nu ook in Nederland verkrijgbaar. Helpt baby’s te kalmeren en in slaap te laten vallen

Welk geluidje gebruik je als kersverse mama of papa het vaakst? Juist! Sssshhh! Als je met je kleintje op de arm loopt als het weer eens krampjes heeft, als het gewoon niet kan slapen of als het wat onrustig is; je sssht heel wat af! Het lijkt een beetje op het geluid dat je kleintje hoorde toen het nog in je buik zat en daarom werkt het ook zo goed. Om je baby rustig te krijgen, schakel je vanaf nu de Baby Shusher in. Die maakt hetzelfde geluid!

Baby Shusher
De unieke Baby Shusher is een nieuw apparaatje om baby’s eenvoudig in slaap te laten vallen. Het ritmische, sussende geluid klinkt heel vertrouwd en laat de baby weer stil worden als het huilt. Door de praktische vormgeving kan de Baby Shusher makkelijk meegenomen worden. Het geluid van de Baby Shusher klinkt als het bloed dat door de aderen stroomt en wat de baby constant in de baarmoeder heeft gehoord. De Baby Shusher is uitgerust met een handige timer en het volume is instelbaar; harder als de baby huilt en zachter zodra hij kalmeert. En met de handige timer van 15 of 30 minuten weet je zeker dat de Shusher vanzelf uitgaat.

Baby Shusher 2
De Baby Shusher is een heel handig hulpmiddel dat goed gecombineerd kan worden met andere aanbevolen methodes om kleine baby’s te kalmeren en in slaap te laten vallen. Dit apparaatje kan gebruikt worden vanaf de geboorte tot enkele maanden daarna. Zo zijn er ouders die de Baby Shusher gebruikten tot wel 9 maanden oud. De Baby Shusher is ontworpen door de ouders van een huilbaby. Inmiddels is het uitgebreid getest in de Verenigde Staten en heeft de Baby Shusher al veel jonge ouders geholpen. De Amerikaanse kinderarts Harvey Karp, brein achter ‘Happiest Baby on the Block’, onderschrijft het effect van deze techniek en beschreef het ook in zijn boek als de methode met de 5 S’s: ‘Swaddling, Swinging, Side position, Sushing en Sucking’.

De Baby Shusher is nu ook in Nederland verkrijgbaar voor € 39,95 via verschillende verkooppunten en de online shop. Meer weten? Kijk dan eens het onderstaande filmpje en op www.babyshusher.nl.

Accepteer statistieken, marketing cookies om deze video te bekijken.

Baby Shusher 3

Baby Shusher 5

Meer Blog