Connect
To Top

Elodie Details heeft trendy accessoires voor de allerkleinste

Linda Sätterström, moeder van Elodie kwam 7 jaar geleden tot de ontdekking dat er niet zoveel leuke en trendy accessoires waren voor de allerkleinste. Ze besloot daarom zelf iets te gaan ontwerpen. Elodie Details is inmiddels een geliefd merk onder moeders die iets anders willen.

Elodie Details heeft nieuwe trendy accessoires voor de allerkleinste 7
Verkrijgbaar bij Mevrouw Schaap
Mevrouw Schaap heeft alle producten van dit merk in huis. Elodie Details brengt onder andere wiegdekens, luiertassen, knuffels, speelmatten, opbergmanden, bekleding voor de buggy en nog veel meer! Hieronder een overzicht uit de collectie.

Elodie Details heeft nieuwe trendy accessoires voor de allerkleinste 5
Elodie Details Luiertas Bedouine Stories
Fasionable en functioneel, dat zijn de luiertassen van Elodie Details! Met de look en feel van een modieuze handtas, zijn we ervan overtuigd dat je het zult gebruiken op vele gelegenheden. Zowel voor de verzorging van je kleine als voor jezelf. Ook zijn aan de luiertas handige functies toegevoegd. Banden om de luiertas op te hangen aan de kinderwagen. Verborgen thermo zakken om de fles van je baby op een constante temperatuur te houden. Een zachte en gevoerd aankleedkussen. Vakken voor luiers, vochtige tissues, sleutels, mobiele telefoon en make-up. Bovendien geschikt voor een laptop wanneer je geen luiertas meer nodig hebt.

Elodie Details heeft nieuwe trendy accessoires voor de allerkleinste 8
Elodie Details Voetenzak Gilded Grey

De look waar iedereen van houdt! Mooie grijstinten, spannend gemaakt door een levendige ruit patroon en metallic accenten. Deze unisex stijl is zowel luxe en down to earth tegelijkertijd. Ook deze voetenzak is van wind en water afstotend materiaal, voorzien van uitsparingen voor de 5-punts gordel van je buggy of wandelwagen.

Elodie Details heeft nieuwe trendy accessoires voor de allerkleinste 2
Elodie Details Voetenzak Bedouin Stories
Het zachte en koele hart van Scandinavië ontmoet een warme woestijn wind. Geïnspireerd door de betoverende volkskunst, heeft de voetenzak afdrukken van de Bedoeïenen. De voetenzak is van wind en water afstotend materiaal, voorzien van uitsparingen voor de 5-punts gordel van je buggy of wandelwagen. De voetenzak kan aan beide zijden geopend worden.

Elodie Details Waffel deken Grijs
Elodie Details nieuwe kwaliteit deken is gemaakt van 100% biologisch katoen en in een wafel geweven. Een prachtige stof die alleen maar zachter wordt met elke wasbeurt. Het materiaal heeft als eigenschap dat het onder elke omstandigheid goed de temperatuur van je kleintje reguleert. De vergulde randen zijn geborduurd in een Marokkaanse volkskunst stijl. Perfect als deken voor in de kinderwagen.

Elodie Details Wiegdeken Bedouine Stories
De luxueuze Pearl Velvet wiegdekentjes van Elodie Details zijn super zacht maar ook vochtabsorberend. Perfect voor in de wieg, kinderwagen, tijdens een picknick of gewoon wanneer je baby behoefte heeft aan een warm, zacht knuffeldekentje. Het is een dubbel laags dekentje, makkelijk wasbaar en blijft altijd even zacht.

Elodie Details heeft nieuwe trendy accessoires voor de allerkleinste 6
Elodie Details knuffel konijnen
Elodie Details heeft de konijnen terug in het assortiment gebracht! Deze drie nieuwe leuke knuffels voor je kleintje hebben allemaal een unieke persoonlijkheid! Zo hebben Gentle Jackson, Loving Lily and Tender Bunny Belle ieder een eigen stijl die passen bij de andere prachtige Elodie accessoires.

Elodie Details heeft nieuwe trendy accessoires voor de allerkleinste kleed
Elodie Details Speelmat Graphic Devotion
Elodie Details speelmat zorgt voor een zachte en veilige plek voor je kind om vanaf de geboorte tot peuter te spelen. Het dikke speelkleed is heerlijk zacht omdat het gevuld is met een lichte schuimvulling. Verder bevat de speelmat een mooie omkeerbare zijden met stijlvolle print. De Play Mat kan in de wasmachine en de buitenste laag is van 100% Oekotex- gecertificeerd katoen.

Benieuwd naar de gehele collectie? Kijk dan zeker even op de site van Mevrouw Schaap.

Elodie Details heeft nieuwe trendy accessoires voor de allerkleinste 9

Meer Blog