Connect
To Top

Kasper van Kooten vader geworden van dochtertje

Vorige maand kwam acteur Kasper van Kooten nog in het nieuws met een prachtig lied die hij schreef voor zijn aanstaande kind. Hij deelde het lied op zijn eigen Youtube kanaal. Zelf zingt hij het lied waar inmiddels al 12.139 keer naar is geluisterd. Zo reageerde iemand: “Wat een mooi liedje, zo klein, gevoelig en wat een rust. Spannend hoor, ik hoop op een prachtig mensje voor jullie”.

Afgelopen weekend was daar dan het bijzondere moment! Kasper is vader geworden van een dochter! Hij is uitzinnig van vreugde, zegt zijn management. Ze hebben haar de naam Puck Elisabeth gegeven. Ze is vernoemd naar beide oma’s. Op Twitter plaatste Kasper: “Ik loop op lucht en traan m’n beschuitje nat, ze is er: “Puck Elisabeth”. Vernoemd naar de oma’s. Mijn vrouw is de knapste, wondermaakster”. Inmiddels ontvangt Kasper heel veel leuke reacties via zijn social media kanalen.

Kasper en Lisa, ook wij willen jullie natuurlijk namens Babystraatje.nl, van harte feliciteren met de geboorte van jullie prachtige dochter! Geniet! Wij eten er hier een heerlijk beschuitje op! Natuurlijk mét muisjes!

Bron: Nu.nl en Twitter.com

Meer Blog