Connect
To Top

Kamperen met je baby

‘Ga je echt kampéren met je baby?’ hoor ik overal om ons heen als we vertellen over onze kampeerplannen met Hemelvaart. Kamperen met je baby blijkt voor sommige mensen met stip op 1 te staan als het gaat om no-go’s.

Kamperen met je baby
Vragen over kamperen met je baby die wij te horen kregen waren: ‘Hoe doe je dat dan als hij helemaal niet wil slapen? Iedereen hoort hem dan huilen!’ ‘Ja? En? Op een camping hoort dat er een beetje bij’ hoor ik mezelf zeggen. En ja dat vínd ik zelf ook! Er zijn talloze baby’s en kinderen die op een camping meerdere malen per dag jengelen en huilen. Die mensen gaan toch ook niet naar huis? Ook waren mensen bezorgd dat kamperen met je baby betekent dat je zelf geen rust meer hebt. ‘Je moet altijd op hem letten, je hebt geen box hè?’ En: ‘Hoe doe je dat met in bad doen?’ Kortom: veel beren op de weg als het gaat om kamperen met je baby!

Kamperen met je baby op vakantie

Afvinklijstje
Kamperen met je baby is eigenlijk helemaal niet zo erg als het lijkt, of als sommige mensen denken. Een goede voorbereiding op kamperen met je baby is wel belangrijk hebben we gemerkt. Want je wilt niet weten wat een vergeten pak luiers in de kampwinkel kost! Alles mee dus en ik werkte met een afvinklijstje voor Aron. Kamperen met je baby is eigenlijk heel erg leuk! We merkten dat Aron zó gewend was aan zijn campingbedje en dat hij het erg fijn vond dat we zo dicht bij elkaar sliepen. Ook het zandbakje voor onze tent vond hij helemaal leuk. Verder speelde hij lekker op zijn speelkleed voor of in de tent, het was niet drukker dan thuis! Veel beren zijn op de weg uitgeschakeld, wij zijn om! Helaas was het nog wel erg koud waardoor we vooral ’s nachts toch met een wakkere baby op de camping rondliepen maar los daarvan is kamperen met je baby een echte aanrader!

The following two tabs change content below.

Stephanie

Laatste berichten van Stephanie (toon alles)

1 Reactie

Meer Blog