Connect
To Top

Kinderkamermerk Bibelotte heeft een frisse collectie Cross

Kinderkamermerk Bibelotte heeft sinds mei dit jaar een nieuwe, frisse collectie: Cross. Naast de stijlvolle decoratie, levert Bibelotte ook op aanvraag een compleet kinderkameradvies in de vorm van een styleguide.

Kinderkamermerk Bibelotte heeft een frisse collectie Cross 3
Bibelotte

Fris, puur, lief en een tikkeltje eigenwijs. Dat is wat Bibelotte kenmerkt. Het merk is in 2006 opgericht door Jacoline van de Meent en staat voor de complete inrichting van de kinderkamer. Producten als beddengoed tot lampenkappen en van schilderijen tot poppendekentjes. Het merk heeft al verschillende lijnen uitgebracht, met elk een eigen kleurgebruik en thema, die onderling zeer goed te mixen en matchen zijn.

Kinderkamercollectie
De collectie Cross van Bibelotte bestaat uit tal van artikelen om de baby– en kinderkamer mee te verrijken, denk aan: beddengoed, behang, kussens en muurstickers. Gemaakt van hoogwaardige kwaliteit poplin katoen en voorzien van de exclusieve Bibelotte-print in zachte kleuren. De producten zijn zowel leuk voor jongens als meisjes en kunnen onderling goed gecombineerd worden.

Styleguide
Bibelotte is meer dan alleen een kinderkamermerk: jij als ouder kunt er ook terecht voor advies. Op basis van een aantal foto’s van de in te richten ruimte, wordt een persoonlijke styleguide gemaakt. Deze bestaat uit verschillende kinderaccessoires en bijpassende kleursuggesties. Hier kan je dan vervolgens zelf mee aan de slag. Ideaal voor mama’s en papa’s die inspiratie zoeken of het lastig vinden om de juiste sfeer in een kinderkamer te brengen.

Producten en meer informatie zijn te vinden op www.bibelottestore.nl

Bibelotte heeft een frisse collectie Cross 2
Kinderkamermerk Bibelotte heeft een frisse collectie Cross 4
Kinderkamermerk Bibelotte heeft een frisse collectie Cross

Meer Blog