Connect
To Top

Lief Leuk & Eigen heeft ruim 800 prachtige geboortekaartjes

Geboortekaartjes uitzoeken is super leuk om te doen. Oke, misschien ook wel even lastig, want welk kaartje is nou het aller mooiste en past het beste bij wat jij voor ogen hebt? Een geboortekaartje is voor een heel bijzonder moment en dus wil je ook dat deze aan al je wensen voldoet. De geboortekaartjes van Lief Leuk & Eigen kunnen je daar goed mee helpen. Wauw! Wat een mooie collectie aan kaarten. Een echte aanrader als je opzoek bent naar geboortekaartjes.

Geboortekaartjes van Lief Leuk & Eigen 2

De nieuwe site van Lief Leuk & Eigen heeft ruim 800 kaartjes. Genoeg keuze om een geschikt geboortekaartje te vinden. Alle kaartjes zijn meteen eenvoudig aan te passen naar een eigen smaak. De eerste twee proefdrukken zijn gratis.

Lief Leuk & Eigen heeft nu ook vier compleet nieuwe collecties aan geboortekaartjes van Little Dutch, Gribbeltje, Cécile Printemps en Hipster Sweet. Tijdens de Negenmaandenbeurs eerder dit jaar, waren de nieuwe kaartjes voor het eerst te zien. Heel wat bezoekers waren erg enthousiast.

Little Dutch
De geboortekaartjes van het kinderlifestyle-merk Little Dutch heeft een aantal prachtige nieuwe ontwerpen. Stoere jongenskaartjes en zoete meisjeskaartjes in de stijl van de kinderkameraccessoires.

Gribbeltje
De kaartjes van Gribbeltje zijn nu ook exclusief bij Lief Leuk & Eigen verkrijgbaar. Danielle Frensch ontwerpt al jaren geboortekaartjes in een vrolijke herkenbare stijl. Voor de toekomst heeft ze nu een exclusieve samenwerking met Lief Leuk & Eigen.

Cécile Printemps
Ook hier is een nieuwe lijn aan geboortekaartjes. Ze zijn ontworpen door Cécile Vrinten. Bekend uit Happinez en Het Parool. Een prachtige collectie vol retro-kleuren met Scandinavische invloeden.

Hipster Sweet
Na een kennismaking via Etsy liet Lief Leuk & Eigen een eigentijdse collectie ontwerpen door de Amerikaanse vormgeefster Amanda Shoemaker van Shh! Maker Design.

Benieuwd naar de nieuwe en alle andere geboortekaartjes? Kijk dan op de website van Lief Leuk & Eigen via liefleukeneigen.nl

Geboortekaartjes van Lief Leuk & Eigen 6
Geboortekaartjes van Lief Leuk & Eigen 1
Geboortekaartjes van Lief Leuk & Eigen 3
Geboortekaartjes van Lief Leuk & Eigen 4
Geboortekaartjes van Lief Leuk & Eigen 5

Meer Blog