Connect
To Top

Win een Zwitsal Startersbox ter waarde van €39,- [Winactie gesloten]

Zwitsal heeft heerlijke babyverzorgingsproducten en staat natuurlijk bekend om de fijne Zwitsal geur! Zo heeft Zwitsal producten als bodylotion, zachte crème en huidolie om je kleine lekker mee te verzorgen. Badolie, wasgel en shampoo om te wassen. Voor het verzorgen van de billetjes is er talkpoeder, zinkzalf en billendoekjes. Ook voor de gevoelige of droge huid heeft Zwitsal diverse fijne producten. Wist je dat Zwitsal al bijna 100 jaar bestaat?

Zwitsal Startersbox kraamcadeau winnen

Zwitsal heeft ook de startersbox. Een handig starterpakket met daarin verschillende Zwitsal producten voor pasgeboren baby’s en hun mama’s (en natuurlijk papa’s)! Super leuk om te geven maar natuurlijk geweldig om te krijgen als kraamcadeau of geschenk! Zo is de Zwitsal Startersbox verkrijgbaar via wehkamp en wordt deze ook nog eens gratis en snel bij je thuisbezorgd.

Wat zit er in de Zwitsal Startersbox?

1. Zwitsal Lotion billendoekjes 72 stuks
Handig om de billetjes op milde wijze schoon te maken en te verzorgen. Voorkomt ook rode billetjes.

2. Talkpoeder bus
Een handige strooibus met de talkpoeder van Zwitsal. Ontwikkeld voor de verzorging van moeilijk bereikbare huidplooien. Talk is in staat kleine hoeveelheden vocht te absorberen. Zwitsal talkpoeder houdt de huid droog, soepel en glad.

3. Goedemorgen haarlotion 200ml
Verzorg de haartjes van je kleine en laat deze heerlijk ruiken met de Goedemorgen haarlotion van Zwitsal.

4. Zwitsal zachte crème in pot 200ml
Deze zachte crème van Zwitsal houdt het lichaam en gezichtje van je baby zacht en soepel. Extra verzorgend en trekt snel in het babyhuidje

5. Zwitsal zinkzalf 100ml
Deze Zwitsal zinkzalf verzacht, helpt herstellen, versterkt én beschermt de billetjes. Dit komt door de juiste dosering panthenol en zinkoxide.

6. Zwitsal badolie 200ml
Deze verzorgende badolie van Zwitsal is speciaal ontwikkeld om je pasgeboren baby in het badje te wassen en te verzorgen. De badolie is voorzien van plantaardige oliën en vult het vetgehalte van de huid aan.

7. Zwitsal shampoo met pomp 400ml
Deze milde Zwitsal shampoo is zeepvrij en prikt niet in de ogen door de nieuwe anti-prik formule. Het is Zwitsal’s mildste shampoo ooit!

8. Zwitsal creamsoap 2×90 gram
Deze Duo zeep crème van Zwitsal heeft een terugvettende werking, waardoor de handjes tijdens het wassen minder uitdrogen. De crème zeep helpt handjes babyzacht te houden.

9. Zwitsal notitieboekje
Extra toegevoegd aan de startersbox is het Zwitsal notitieboekje. Met dit handige notitieboekje kun jij alles opschrijven van je kleintje.

Een fijn starterpakket met 9 verschillende Zwitsal producten. Eigenlijk 10 want ook de handige box kun je straks goed gebruiken voor het bewaren van verschillende spulletjes.

Zwitsal Startersbox

Maak kans op de Zwitsal Startersbox

We hebben leuk nieuws! Want wehkamp en Zwitsal hebben voor Babystraatje.nl een gratis Zwitsal Startersbox beschikbaar gesteld ter waarde van €39,-!

Wil jij de Zwitsal Startersbox winnen? Dat kan heel makkelijk! Je kunt alleen kans maken door de volgende drie stappen uit te voeren:

1. Je in te schrijven voor onze nieuwsbrief
2. Like of volg onze Facebook pagina of een van onze andere social media kanalen: Instagram of Twitter
3. Deel dit bericht op social media en laat zien hoe graag je wil kans maken op de Zwitsal Startersbox!

Je kunt meedoen tot 25 juli! Daarna maken we de winnaar per mail bekend. We wensen je veel succes!

Facebook is niet verbonden aan deze actie en bij deelname aan de actie vrijwaart elke deelnemer Facebook van alle verantwoordelijkheid. De informatie is enkel beschikbaar voor Babystraatje.nl en zal niet aan Facebook worden verstrekt.

17 Reacties

Meer Blog