Connect
To Top

Maak kans op grote prijzen! Difrax lanceert de Dental “Glow in the Dark’’ fopspeen [Winactie gesloten]

Leuk! Van 9 tot en met 27 juni kun je bij Difrax kans maken op grote prijzen! Difrax lanceert namelijk de nieuwe Dental “Glow in the Dark’’ fopspeen. Difrax is met 56% marktaandeel marktleider op het gebied van fopspenen. Met 2 varianten en keuze uit meer dan 60 verschillende en kleurrijke prints is er volop keuze.

Difrax Dental Glow in the Dark fopspeen

Speciaal voor de nacht
In maart dit jaar lanceerde Difrax de “Glow in the Dark” fopspenen in Natural variant. We schreven daar toen dit blog bericht over. Nu komt daar dus Dental variant bij. Het Natural model heeft een natuurlijke tepelvorm en wordt makkelijk geaccepteerd, ook in combinatie met het geven van borstvoeding. Het Dental model is goed voor de ontwikkeling van kaak- en gehemelte. Het Glow in the Dark fopspeentje absorbeert het licht en is zo makkelijk te vinden in het donker. De Glow in the Dark speen van Difrax zorgt ervoor dat je baby en jij snel weer verder kunnen slapen.

Kans maken op grote prijzen
Drie weken lang maak je elke week opnieuw kans op een prijzenpakket t.w.v. €50. Hoe leuk! Om kans te maken moet je flink gaan speuren, puzzelen en natuurlijk winnen. Zoek op difrax.com alle schaapjes, vorm 3 oplossingen en vul deze in op difrax.com. Heb je alle drie de juiste oplossingen, dan maak je ook nog eens kans op de hoofdprijs t.w.v. €250!

Veilig en vertrouwd
Met de zachte, nachtelijke tintjes en met vrolijke, schattige schaapjes past deze fopspeen helemaal bij het slapen gaan. Net als alle andere modellen van fopspenen van Difrax is ook deze variant uitgebreid getest en voldoet deze aan alle veiligheidsnormen. De Glow in the Dark fopspeen heeft het voor Difrax zo herkenbare vlindervormige schildje. Hierdoor past de fopspeen goed op het gezicht van je baby en blijft het neusje vrij om door te ademen. De Dental fopspeen is, net als de Natural variant, verkrijgbaar in 4 verschillende maten die meegroeien met de zuigbehoefte en het gezicht van het kindje vanaf de geboorte. De fopspeen biedt troost en helpt baby’s bij het rustig inslapen.

Aanbevolen door moeders
Wist je dat 100 testmoeders gedurende 14 dagen de Difrax fopspeen hebben getest? Hun bevindingen: 86% zou de huidige fopspeen vervangen door een Difrax fopspeen. Gemiddeld krijgt de Difrax fopspeen een dikke 8! Bianca: “Voor mijn zoontje is de Dental favoriet! Hij blijft goed in de mond zitten. Ook fijn dat de grotere spenen gevuld zijn, zodat ze niet stuk worden gebeten.”

De difrax fopspeen collectieDe Collectie
De Glow in the Dark fopspeen is nu verkrijgbaar vanaf €5,29 in 2 varianten (Natural & Dental) en voor 4 verschillende leeftijden. Je kunt hiervoor terecht bij babyspeciaalzaken, drogisterijen, apotheken, warenhuizen en op www.difrax.com.

Meer Blog