Connect
To Top

Nieuw! De Glow in the Dark fopspeen van Difrax

Dat is nog eens handig! Door de nieuwe Glow in the Dark fopspeen van Difrax kun je deze nu ook in het donker makkelijker vinden. Vanaf nu is deze leuke nieuwe fopspeen verkrijgbaar naast alle andere hippe fopspeentjes.

Difrax Glow in the Dark fopspeen 2
Waar is nu die fopspeen gebleven? Net had ik hem nog in mijn handen? Voor veel mama’s en papa’s zal dit vast en zeker herkenbaar zijn. Een fopspeen raakt nou eenmaal snel kwijt. Uiteindelijk is ie wel weer vindbaar, maar midden in de nacht kan dat toch allemaal even wat langer duren. Het is erg donker en bovendien ben jij dan nog niet helemaal wakker! Daarom heeft Difrax de Glow in the Dark fopspeen uitgebracht. Een leuke hippe trendy fopspeen met vrolijke schaapjes die oplicht in het donker. Handig toch! Makkelijk te vinden waardoor jullie weer snel in bed kunnen duiken.

Wist je trouwens dat door het herkenbare vlindervormige schildje van een Difrax fopspeen, het neusje van je baby beter vrij blijft? Hierdoor leert je kleine beter door zijn neus te ademen. Ook huidirritatie zal worden voorkomen doordat er gaatjes in de fopspeen zitten. Dit zorgt weer voor een betere luchttoevoer. Ook het zuiggedeelte heeft een natuurlijke tepelvorm. Zo zal je baby de speen nog fijner vinden!

Difrax Glow in the Dark fopspeen

Difrax zorgt ervoor dat je veilig gebruik kunt maken van een fopspeen. Daarom worden er veel testen gedaan. Zo is de trekproef daar een voorbeeld van. Maar ook jij kunt bijstaan aan de veiligheid van je eigen fopspeen. Difrax adviseert de fopspeen elke 6 weken te vervangen om slijtage te voorkomen. Gooi de speen ook weg als je merkt dat er zwakke plekken, scheurtjes of bijtsporen ontstaan.

De nieuwe Glow in the Dark fopspeen is in 4 verschillende maten vanaf nu verkrijgbaar bij babyspeciaalzaken, drogisterijen, apotheken, warenhuizen en op www.difrax.com.

Bron: Difrax

Meer Blog