Connect
To Top

Week 11: Het weekoverzicht van Je kindje doet het zo

Een week met weer een hoop nieuwe leuke belevenissen! Helaas was ik nog niet helemaal topfit. Maar gelukkig voelde ik me later deze week weer een stuk beter!

Maandag
Deze dag werd ik beroerd wakker. Keel zat dicht en ik was koortsig. Ik was het hele weekend al aan het kwakkelen. Ik heb Evie naar het kinderdagverblijf gebracht en ben tegen beter weten in naar mijn werk gereden. Aan het eind van de ochtend ben ik toch maar naar huis gegaan en heb ik een beetje kunnen uitzieken.

Dinsdag
Ik was nog niet topfit, maar met een dreumes in huis mag mama niet ziek zijn. Omdat het lentezonnetje scheen ben ik met Evie op de fiets gestapt en hebben we lekker een frisse neus gehaald.

Woensdag
Ik ben deze dag weer aan het werk gegaan. Als het gaat om werk komen soms geheel onverwachts nieuwe dingen op je pad. Ik heb een boel denkwerk mee naar huis gekregen en ga eens nadenken over mijn toekomst. In de avond heb ik lekker geknutseld om aanstaand weekend mijn jarige vriendinnen een leuk cadeau te kunnen geven. Afgelopen weekend ben ik genomineerd voor de Liebster-award. Deze dag kwam het blogje online.

Week 11

Donderdag
Opnieuw een mooie lentedag en dus reden genoeg om weer een stukje te fietsen. We zijn naar de IKEA gegaan. Dat ligt op ruim 20 minuten fietsen. Prima afstand. We hebben samen een Fristi gedronken en een muffin gegeten. We kochten een bouwpakket van een spiraal met kralen. Op de terugweg was Evie moe en viel ze op de fiets in slaap. ’s Avonds ben ik bij de ouderavond geweest en kreeg ik een kijkje in de dag van Evie op het kinderdagverblijf.

Vrijdag
Pfiew… de laatste werkdag van de week. Dit was de eerste dag dat ik weer lekker in het ritme zat. In de avond kon ik gelukkig ook even ontspannen. Gelukkig maar, want het beloofd morgen een drukke dag te worden.

Zaterdag
In de ochtend schreef ik een blogje over kinderkleding. De rest van de dag stond in het teken van feest en de eerste nacht zonder Evie. Ons uitstapje begon met een knoop in mijn maag, maar uiteindelijk heb ik genoten van ons diner samen en het feest.

Zondag
Het feest was heel gezellig dus uiteindelijk was het nog een relatief kort nachtje. Ik kon overigens niet wachten tot ik thuis weer mijn kleine meid kon knuffelen. Moe, maar voldaan ben ik vroeg naar bed gegaan.

The following two tabs change content below.

Jekindjedoethetzo.nl - Door: Meike

Laatste berichten van Jekindjedoethetzo.nl - Door: Meike (toon alles)

Meer Blog