Connect
To Top

Mama Lisette test de Allerhande Box van Albert Heijn

Zoals je wellicht al weet heeft Albert Heijn sinds kort de Allerhande Box. Een super handige box met daarin verse ingrediënten voor drie verschillende gezonde maaltijden die je heel makkelijk zelf kunt bereiden. Op ah.nl kun je de Allerhande Box bestellen. Dit kan voor zowel 2 of 4 personen waarna je deze gratis kan laten thuisbezorgen of kan komen ophalen bij een AH Pick Up Point. Nog extra boodschappen nodig? Die kun je er gewoon bijbestellen. Super handig!

Mama Lisette test de Allerhande Box van Albert Heijn 1

Toen ons werd gevraagd of we de Allerhande Box gratis wilde testen, leek ons dat een leuk idee voor Babystraatje.nl. Want hoe fijn is het als je geen zware boodschappen hoeft te tillen en niet hoeft na te denken wat je nou precies moet eten. Helemaal als je zwanger of net bevallen bent. Of het gewoon te druk hebt met de kids!

De Allerhande Box hebben we door mama Lisette en haar gezinnetje laten testen. Lisette woont samen met haar vriend Erik en hun zoontje van 1,5 jaar oud. Lisette is op dit moment zwanger en verwacht volgend jaar haar tweede kindje. Hoe de Allerhande Box beviel, lees je hieronder.

Het bestellen
Vorige week maandag kregen we de box thuisbezorgd. Vier dagen eerder bestelde we de box op ah.nl. Het fijne is dat je op de website uitgebreid kunt zien wat je in de Allerhande Box kunt verwachten. Zo staan daar heel duidelijk de drie gerechten met recepten beschreven. Wat ik zelf heel fijn vond is dat je ook gelijk kunt lezen hoe je het gerecht moet klaarmaken en je een overzichtje kunt downloaden van de voedingswaarde zoals vet, zout, eiwitten en de allergie informatie. Omdat we nog wat extra boodschappen nodig hadden, bestelde we er gelijk wat producten bij. Die worden namelijk naast de box er gratis bij bezorgd. Best wel handig dus. Later kwamen we erachter dat we nog wat waren vergeten voor de kleine. De Allerhande Box moet je vier dagen van te voren bestellen, maar je kunt je extra boodschappen nog de dag voordat hij geleverd wordt bewerken en aanpassen. Dus we hadden snel nog even wat extra boodschapjes toegevoegd.

De bezorging
Tijdens de bestelling kun je aangeven wanneer je de Allerhande Box met boodschappen thuis wil laten bezorgen. Wij kozen voor de maandag tussen 16:00 en 18:00 uur. Heel handig dat je hierin een keuze hebt. Zo weet je precies wanneer je ongeveer een bezorger kunt verwachten. Diezelfde maandag stond rond 17.15 uur een bezorger voor de deur. Alles werd tot in de keuken bezorgd en ik kon mijn extra boodschapjes afrekenen bij een pinapparaat van de bezorger. Netjes op tijd waardoor ik daarna rustig op mijn gemak alles kon uitpakken terwijl de kleine lekker aan het spelen was in de woonkamer.

Mama Lisette test de Allerhande Box van Albert Heijn 4
Mama Lisette test de Allerhande Box van Albert Heijn 5

De gerechten
Het openen van de Allerhande Box was leuk om te doen. Alsof je een soort cadeautje aan het uitpakken bent (misschien ook omdat het de eerste keer was). In de box zitten alle producten die je nodig hebt bij de drie gerechten. Nouja, bijna alles dan. Ze gaan er namelijk vanuit dat je boter, zout, olijfolie etc. in huis hebt. Eigenlijk ook heel logisch. Maar als je dat vergeet of het is op, dan is dat wel een klein nadeel. Zo waren wij de boter vergeten voor het bakken van de aardappelschijfjes, maar dat hebben we opgelost door dit in olijfolie te bakken. De recepten hebben ze op papier bijgevoegd. Handig, want zo kun je tijdens de bereiding het recept er makkelijk bijhouden.

Gerecht maandag
Vandaag kozen we voor de waldorfsalade met kip en aardappeltjes. Gewoon omdat we daar trek in hadden. We hadden ook uit de andere gerechten kunnen kiezen omdat de houdbaarheidsdatum best wel ruim is. Het recept gaf aan dat we 20 minuten nodig hadden. Alleen werden dat er bij ons iets meer. Maar dat kwam vooral omdat de kleine ook wat aandacht vroeg. De uitleg van het recept vond ik zelf goed en duidelijk beschreven waardoor het bereiden van het gerecht een makkie is. Na ongeveer een half uurtje konden we aanschuiven aan tafel. Dat was echt smullen! De waldorfsalade in combinatie met kip en aardappeltjes was echt lekker. De kleine lieten we ook lekker mee smullen. De bleekselderij en walnoten in de gehele salade vonden wij voor hem nog iets te hard, dus daarom gaven we hem alleen wat aardappeltjes en druiven.

Mama Lisette test de Allerhande Box van Albert Heijn 10

Gerecht dinsdag
Dinsdag kozen we de groenterijke spaghetti bolognese met Parmezaan. Ook hier was de bereiding weer goed te doen. Mijn vriend en ik hadden wel wat meer smaak verwacht. Maar dat kwam waarschijnlijk omdat ik iets te rustig aan had gedaan met de knoflook teentjes. Mijn schuld! Bij dit gerecht kon de kleine ook goed mee eten. Voor hem is alleen al de spaghetti een lekker hapje!

Mama Lisette test de Allerhande Box van Albert Heijn 3

Gerecht woensdag
Tot slot stond vandaag de Indonesische makreel met uitjes en bonen op het menu. Ik kreeg wat hulp in de keuken en dus schoot het lekker snel op. De sambal hadden we achterwegen gelaten omdat we hier niet heel erg van houden. Op het recept stond voor de kids trouwens ook goed aangegeven dat je dit eventueel weg kon laten. De komkommer hadden we geraspt. Dat stond niet op het recept, maar dat doen wij meestal met de komkommer. Voor ons eigenlijk een soort gewoonte. Ook dit gerecht was weer om te smullen! De makreel in combinatie met de uitjes, bonen en rijst smaakte goed. Ook hier kon de kleine lekker aan mee smikkelen. Rijst en boontjes vindt hij altijd lekker.

Mama Lisette test de Allerhande Box van Albert Heijn 15

Mama Lisette test de Allerhande Box van Albert Heijn 16

Onze mening over de Allerhande Box
Wat ons betreft is de Allerhande Box voor herhaling vatbaar en zeker een aanrader. Het is vooral erg handig dat je niet te veel hoeft na te denken over wat je moet eten en welke boodschappen je daarbij moet aanschaffen. Bovendien is het ook heel fijn dat je alles kan laten thuisbezorgen of kan ophalen bij een AH Pick Up Point. Ik merk als drukke moeder dat het soms lastig is om ook nog eens uitgebreid boodschappen te doen. Vooral als mijn vriend de hele week naar zijn werk is. Nu ik zwanger ben, heb ik ook best wel vaak mijn rust nodig waardoor het fijn is dat je alles kan laten bezorgen. Ook de bereiding van de gerechten is erg goed te doen waardoor het smullen snel kan beginnen!

Wil je de Allerhande Box ook eens proberen? Op de website van Albert Heijn kun je hem makkelijk en snel bestellen en ook nog eens gratis laten thuisbezorgen.

Mama Lisette test de Allerhande Box van Albert Heijn 2
Mama Lisette test de Allerhande Box van Albert Heijn 6
Mama Lisette test de Allerhande Box van Albert Heijn 8
Mama Lisette test de Allerhande Box van Albert Heijn 7
Mama Lisette test de Allerhande Box van Albert Heijn 9
Mama Lisette test de Allerhande Box van Albert Heijn 11
Mama Lisette test de Allerhande Box van Albert Heijn 12
Mama Lisette test de Allerhande Box van Albert Heijn 13
Mama Lisette test de Allerhande Box van Albert Heijn 14

 

Meer Blog