Connect
To Top

Zelf thuis een baby echo maken? Babywatcher maakt het mogelijk

Al gehoord van de baby echo scanner die je gewoon thuis kunt gebruiken? Het is de eerste ter wereld die je straks gewoon zelf kunt kopen. Best wel grappig, want dan kun je thuis op de bank naar je eigen baby kijken. Gewoon op je eigen gemak.

Zelf thuis een baby echo maken met Babywatcher
Met de Babywatcher kunnen alle toekomstige mama’s en papa’s hun ongeboren kindje(s) zelf thuis bekijken tijdens de zwangerschap. Zwangere vrouwen kunnen, wanneer ze zelf willen, pretecho’s nemen van hun kind en foto’s en films daarvan delen op social media. Hoe leuk, want de zwangerschap is een hele bijzondere periode in je leven waar je natuurlijk optimaal van wil genieten. Kwalitatief onderzoek toont aan dat zwangere vrouwen en koppels dankzij Babywatcher de zwangerschap intensiever kunnen beleven en het fijn vinden om beelden van het ongeboren kindje te kunnen delen met hun naasten.

De compacte scanner is eenvoudig in gebruik en kan snel en gemakkelijk aangesloten worden aan je eigen laptop of PC. Babywatcher is ook volledig veilig en valt ruim binnen alle veiligheidsnormen.

Inmiddels heeft de Nederlandse startup BabyWatcher de productie gestart. De eerste scanners zijn begin december op de Nederlandse en de Belgische markt. Vanaf dan kun je zelf thuis een baby echo maken.

Accepteer statistieken, marketing cookies om deze video te bekijken.

Zelf thuis een baby echo maken met Babywatcher 2

Meer Blog