Connect
To Top

MAMA to the max photo plog week 37: In Italië voor de trouwdag van schoonzusje Charlotte

Het was een grote klus, maar na alles te hebben ingepakt is de reis begonnen. Met de auto op weg naar Rome in Italië. Dit alles voor mijn schoonzusje Charlotte die daar in het huwelijksbootje stapt met haar grote liefde! Dit keer in de MAMA to the max photo plog laat ik deze bijzondere reis zien. Want wat hebben we hier naartoe geleefd! De grote dag was een prachtige sprookjesachtige dag. Super mooi en enorm genoten! Kijk je mee?

De kleine nog zo jong
L: Even nog een hapje eten in ons vertrouwde Maastricht en dan laatste dingetjes inpakken en vroeg het bedje in vandaag #vakantie
R: Wow Facebook liet me er net aan herinneren dat deze foto van precies 2 jaar geleden is…time flies when you’re having fun…

TIP! Zwangerschap en Zorgverzekering 2022

Ben je zwanger? Bekijk nu dan goed naar je zorgverzekering voor 2022. Kraamzorg, het kraampakket: van welke vergoeding kun jij gebruik maken?

Let op! Je kunt t/m 31 december 2021 overstappen van zorgverzekeraar.

 

We gaan op reis en nemen mee
L: En we zijn vertrokken naar Italië. Lees er alles over op mijn blog #italianwedding
R: Na een rit van 6 uur aangekomen in München. Heerlijk relaxed gereden en we zijn heel trots op onze kleine meid…super braaf was ze! Nu nog even in het hotel een Flammkuchen besteld. Nog nooit gehad maar ohhh wat lekker! We zijn een beetje moekes dus zometeen lekker ons bedje in.

Even luier verschonen
L: Goodmorning! Heerlijk geslapen! Vandaag rijden we naar Florence. Ik maakte even een #ootd van Maxime. Check de tekst op haar truitje. Vond het zo toepasselijk dat ik het kocht voor haar speciaal voor nu!
R: Day 2… check! We zijn in Florence. Onderweg was het heerlijk weer, kon het vest uit en inmiddels lopen we in een jurkje. Zometeen heerlijk wat eten in het centrum. Morgen op naar Rome!

We zijn er bijna
L: Jaaa we zijn er bijna! Super reis gehad. Echt aan te raden om in 3 dagen te rijden! We hebben het heerlijk rustig aan kunnen doen. Florence gezien, gezwommen nog vanochtend in het hotel… nu kan de feestweek beginnen!
R: Inmiddels al helemaal gewend aan de heerlijke temperaturen hier. Langzaamaan stromen familie en vrienden van het bruidspaar binnen. Alleen al in ons hotel zo’n 90 mensen. Super gezellig! Wij zijn eventjes een kleine eerste verkenning gaan maken. Rome is prachtig! Zo dadelijk een hapje eten met de familie.

Op de hotelkamer

L: Mimi nog even springen op bed en dan gaat dit meisje naar dromenland…
R: Ahh kijk nu wat er net aan mijn hoteldeur hing… zo lief! Die ga ik vandaag met veel trots dragen en op de blog vertel ik uitgebreid over mijn rol als getuige en Maxime die bruidsmeisje is morgen.

Lekker chillen in badje
L: Little bit of sight seeing today #watkanzebooskijken en wat is de Greentom een fijne buggy! Rijd ontzettend soepel en Maxime zit er heel comfortabel in. Kwamen zelfs al mensen vragen waar ie van was
R: Mimi chillen in de bruidsuite van haar tante en oom…

Lekker ontbijtje goedemorgen
L: Ohh wat hebben we hier naartoe geleefd! Vandaag DE GROTE DAG. Maar eerst even gezellig ontbijten.
R: Maxime heeft vandaag een belangrijke taak: ring security.

De bruiloft
L: My #ootd #italianwedding #dezenuwenzijneral
R: The day after! Wat hebben we gisteren een sprookjesachtige dag beleefd. Het bruidspaar straalde en alle gasten werden ontzettend verwend. Nu nagenieten.

Bruiloft maaltijd

L: Wish it was yesterday again…
R: Voorafgaand aan het diner stonden door de hele tuin kleine buffetjes klaar. Vooral de buffelmozzarella heb ik nog nooit zo lekker gevonden!

The following two tabs change content below.

Mamatothemax.nl - Door: Marjon

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer Blog