Connect
To Top

MAMA to the max photo plog week 45: Een grote verassing voor Maxime

Ook deze week waren we weer lekker veel buiten. Nog steeds prachtig herfstweer hier in Maastricht! Binnen hadden we voor Maxime een grote verassing: een prachtig nieuw bedje! Ze is er helemaal blij mee! Verder was ik deze week o.a. in Utrecht en zijn we gezellig uit eten geweest. Kijk je weer mee naar een nieuwe MAMA to the max photo plog?

Opstap met de kleine
L: Op het moment gebruik ik deze twee producten van Chanel dagelijks. Ik vind de oliespray zooo lekker! Als ik die opsmeer trekt de geur in m’n kleren en dan ruik je de hele dag lekker
R: Alweer een mooie dag hier in het Zuiden!

Mijn nieuwe mamavlog camera
L: Kijk eens wat er net bezorgd werd! Helemaal blij met mijn nieuwe (vlog) camera!
R: Net weer een voorraad heerlijke soepjes gehaald #lievelingssoep

Bestelling is binnen

L: Jeujjj de bestelling van @maisonsdumonde is net binnen! Haar bedje gaan we vrijdag opzetten. Kijk deze kussentjes eens…vind ze zoooo schattig!
R: Kim en ik zijn een beetje zenuwachtig… Zometeen houdt Kim een pitch bij een grote opdrachtgever en ik ondersteun haar bij de presentatie.

In de trein

L: En daar gaan we weer! Ik zit net in de trein naar Utrecht waar ik vanavond met een vriendinnetje wijntjes ga drinken en morgen een productieve dag voor mijn blog heb. En wat neem je dan mee: lekkere Limburgse vlaai natuurlijk! Wie is er ook zo dol op vlaai??
R: Inmiddels zitten we aan de wijn en checkten we in bij het #sleepwellhotel. Ik houd ervan wanneer je nog gewoon een ouderwetse kamersleutel krijgt.

Ontbijtje voor vandaag
L: Lekker uitrusten in mijn hotelkamer.
R: Net een heerlijk ontbijtje gehad. Ik ben dol op yoghurt met muesli en banaan. Nu een drukke dag voor de boeg…

Lekker op stap met mimi
L: Goedemorgen, goedemorgen, goedemorgen allemaal. We zijn hier om te zingen, te dansen en te springen. Goeiemorgen, Goeiemorgen Goeiemorgen allemaal!
R: Op stap met deze lieverd! In de mooie tuin van lief vriendinnetje…

Een nieuw bed voor in de kinderkamer van maxime

L: Work in progress! En waarom zou het eens een keertje makkelijk gaan… alle fases al gehad… woede, frustratie, zweetdruppels en vreugde…we komen er wel!
R: En hier alvast een eerste foto. Net hebben we Maxime verteld dat ze naar boven mocht gaan omdat er een verrassing was. Een onbetaalbaar moment was dat… ze was door het dolle heen!

Lekker uiteten en koffie drinken
L: Easy like sundaymorning!
R: Vanavond uiteten in mijn lievelingsrestaurant Da Lidia. Mocht je ooit in Maasmechelen (België) zijn dan echt hier naartoe gaan!

Familiedag
L: Even een kaarsje gaan opsteken in de kerk.
R: Sushi time met family en mijn lieve schoonzusje.

The following two tabs change content below.

Mamatothemax.nl - Door: Marjon

Meer Blog