Connect
To Top

Nieuwe gastblogger: Mama Lilian stelt zich voor

Hii lieve lezers. Jullie zullen je vast afvragen wie ik ben en wat ik hier kom doen. Daarom zal ik mij even kort voorstellen. Mijn naam is Lilian, 20 jaar. Ik woon samen met mijn vriend. Wij hebben een zoontje Jay van 1,5 jaar.Een hele ondernemende dreumes. Wat ik met liefde doe in mijn dagelijkse leven is, schrijven, nieuwe recepten ontdekken, tijd doorbrengen met mijn gezin/familie/vrienden, nagels lakken en nog een hoop andere leuke dingen. Soms zoveel dat ik tijd tekort kom.

Ik ben mama Lilian 2
Op dit moment ga ik naar school en doe de opleiding helpende zorg. Dit is af en toe best wel pittig met een kindje aangezien mijn vriend ook nog naar school gaat. Maar we gaan er helemaal voor! Naast dat ik naar school ga, besteed ik in de avonden als onze kleine boef op bed ligt, veel tijd aan mijn blog. Dit vind ik echt super leuk om te doen. Hier kan ik mijn ei in kwijt en mijn evaringen weer doorgeven aan andere aanstaande/jonge ouders. Ben je benieuwd naar meer, neem dan een kijkje op www.Lilandmommy.nl. Daar kun je ook meer lezen over wie ik ben en waar ik precies over blog.

Ik ben mama Lilian
Vandaag in deze eerste blog heb ik leuk nieuws! Na een aantal keer contact te hebben gehad met de redactie van Babystraatje.nl, kan ik jullie nu vertellen dat ik ga gastbloggen voor deze website. Wekelijks zal ik elke maandag artikelen gaan plaatsten over wat ik rondom het moederschap meemaak. Ik heb er super veel zin in en ben heel erg benieuwd wat jullie reacties zijn. Vragen zijn altijd welkom!

Liefs Lilian, X

 

The following two tabs change content below.

Mama Lilian

Meer Blog