Connect
To Top

Mevrouw Schaap heeft de allereerste Bloomingville Mini Collection

De kindertijd is het grootste geschenk dat we in dit leven krijgen, tot het moment dat we zelf kinderen hebben. Zij worden dan ons grootste geschenk en onze grootste vreugde. Met deze liefde voor kinderen en alle dingen die hen jong en speels houdt heeft Bloomingville geïnspireerd om deze prachtige collectie neer te zetten. Het is voor ons dan ook een groot genoegen om aan jullie de allereerste Bloomingville Mini Collection te presenteren. Elk item is gemaakt met de behoeften, wensen en gezondheid van kinderen in het achterhoofd. Een prachtig assortiment van producten, gecombineerd met fantastische illustraties en een fantastische kwaliteit zorgen ervoor dat je elk stuk wel wilt hebben!

Bloomingville Mini

Bloomingville opbergbox set
De mooie en royale houten opbergboxen van Bloomingville zien er niet alleen fantastisch uit, maar zijn ook makkelijk te verplaatsen door de wieltjes. En vanwege de afgeronde hoeken hoef je ook niet bang te zijn dat je kindje zich makkelijk kan bezeren. Bloomingville maakt hiermee een mooie start met hun allereerste Mini collectie. Een aanwinst voor iedere kinderkamer of speelhoek.

Bloomingville mini trekdier Vos
De Bloomingville trekdier geeft je kleine urenlang speelplezier! Bloomingville heeft deze klassieker een modern jasje gegeven. Een geweldig nostalgisch stuk speelgoed in een gaaf nieuw jasje. Leuk om te geven als kraamcadeau, maar ook voor een verjaardag of als sinterklaascadeau.

Bloomingville Mini kofferset
Om de styling van de kinderkamer helemaal af te maken heeft Bloomingville een geweldige kofferset uitgebracht! Geweldig voor kinderen om mee te spelen en een lust voor het oog! De set met koffers bestaat uit 3 koffertjes in verschillende formaten.

Bloomingville mini kledinghaken Konijn en Bever
Super leuke haken van hout voor in de kinderkamer, op de gang of in de badkamer. Je kunt er bijvoorbeeld kleding of een badcape aan op hangen, maar natuurlijk ook voor een heleboel andere doeleinden gebruiken. Naast deze variant ook te verkrijgen in vos en beer.

Bloomingville mini puzzel
Ben je op zoek naar een origineel cadeau? Deze puzzel van hout is goed voor de motoriek van je baby of dreumes. Natuurlijk is ook deze puzzel weer geheel in de Bloomingville Mini stijl!

De nieuwe collectie van Bloomingville Mini is verkrijgbaar via: www.mevrouwschaap.nl.

 

Meer Blog