Connect
To Top

Mevrouw Schaap heeft exclusieve en originele producten voor baby’s en peuters

Dit jaar heeft Mevrouw Schaap, een super leuke webshop, de collectie overgenomen van Mini&Co. Met deze stap zet Mevrouw Schaap een mooie droom voort en heeft hiermee haar assortiment verder uitgebreid. Naast de baby– en peutercadeaus zijn er nu ook unieke accessoires voor elke kinderkamer verkrijgbaar.

Exclusieve en originele producten voor baby’s en peuters 2

Claudia Fasseur is eigenaresse van Mevrouw Schaap. Met veel gedrevenheid en passie runt zij deze leuke webwinkel. De webshop bevat veel exclusieve en originele producten voor baby’s en peuters. Door de overname van Mini&Co. zijn dat er nog veel meer geworden. Topmerken als Tuc Tuc, Elodie Details, Aden + Anais, O.B. Designs, Klippan en Bloomingville mini zijn verkrijgbaar bij Mevrouw Schaap. Extra is daar nu Färg&Form aan toegevoegd en is 3Sprouts verder uitgebreid.

Färg&Form Kids
In 2012 haalde Mini&Co. het Zweedse merk Färg&Form naar Nederland. Färg&Form betekent ‘Kleur en Vorm’ en staat garant voor kwaliteit en originaliteit. Het merk maakt bijzondere textielproducten voor baby en kind. Allemaal van 100% Öko-Tex katoen. Hiermee verandert een neutrale kamer in een handomdraai in een vrolijke kinderkamer. Het assortiment bestaat onder andere uit zachte dekentjes, dekbedovertrekken, manden, aankleedkussens, boxkleden, kussens, lampenkappen en slaapzakken. Creatieve moeders of oma’s kunnen bijpassende Färg&Form stoffen bestellen, om bijvoorbeeld zelf gordijnen, kinderkleding of kinderwagenbekleding van te maken. Door de overname heeft Mevrouw Schaap de grootste collectie van dit mooie merk in Nederland.

3Sprouts
De producten van het merk 3Sprouts zijn een aanvulling op het huidige assortiment. Mevrouw Schaap had dit merk al in het assortiment, maar door deze uitbreiding is er een nog completer aanbod. Dit Canadese merk ontwerpt en produceert verschillende opberg- en decoratieartikelen voor de babykamer en kinderkamer. Denk aan opbergmanden en -dozen, commodetasjes en muuropbergers. De producten van 3Sprouts zijn te herkennen aan de vrolijke dierenprints, luxe afwerking en het gebruik van 100% katoen. Hiermee wordt opruimen nog leuk!

Baby Shower Glove
De Baby Shower Glove musthave, winnaar van de Baby Innovation Award, is al langer bij Mevrouw Schaap te verkrijgen. Deze speciale washand is ontwikkeld door een Nederlandse vader en zorgt voor betere grip op de baby tijdens het douchen. Elke ouder herkent het gevaar van een glibberige baby onder de douche. De Baby Shower glove bedekt het grootste deel van de onderarm, zodat de baby tijdens het douchen in veilige handen is. De handschoen is gemaakt van ecologisch katoen en is er in drie uitvoeringen: dolfijn, pinguïn en zeehond.

Wie op zoek is naar unieke producten voor de baby- en kinderkamer of een kleurrijk kraamcadeau, is bij Mevrouw Schaap aan het goede adres.

Exclusieve en originele producten voor baby’s en peuters 3
Exclusieve en originele producten voor baby’s en peuters 6
Exclusieve en originele producten voor baby’s en peuters 4
Exclusieve en originele producten voor baby’s en peuters 5
Exclusieve en originele producten voor baby’s en peuters

 

Meer Blog