Connect
To Top

Musthaves: De collectie van Jollein, verkrijgbaar bij Ikbenzomooi.nl

Voor tal van super leuke items voor je kleintje, kun je ook terecht bij Ikbenzomooi.nl. Een webshop met heel veel mooie spulletjes voor baby, kind en mama. Vandaag laten we graag de collectie van Jollein zien. Echte musthaves die allemaal verkrijgbaar zijn bij Ikbenzomooi.nl. Voor een mooie prijs en goede kwaliteit heeft Jollein prachtige beddengoed en textiel in haar collectie.

Musthaves babykamer
Wat een inspirerende trends voor de babykamer. Prachtige kleuren in jadegroen met grijs mêlee. Van een Jollein Boxkleed tot deken en kruikenzak.

De collectie van Jollein is Verkrijgbaar bij Ikbenzomooinl 4Jollein Boxkleed Clouds is verkrijgbaar in Grijs, Roze en Jade, Prijs: € 49,95 / Jollein Multidoek Clouds is verkrijgbaar in Grijs, Roze en Jade, Prijs: € 21,95 / Jollein knuffels, Prijs: vanaf € 16,99 / Jollein Waskussenhoes Waffle is verkrijgbaar in Grijs, Roze en Jade, Prijs: € 22,50 / Jollein deken waffle, Prijs: vanaf € 34,95 / Jollein lakentje Little Star, Prijs: vanaf € 14,50 / Jollein Waffle kruikenzak, Prijs: € 10,95

Jollein boxkleed
Op dit Jollein boxkleed uit de Mini waffle collectie kan je baby comfortabel en veilig liggen en spelen. Gemaakt van mooie miniwafel stof in hippe vintage kleuren, de combinatie met de trendy wiebertjes print maakt deze collectie een must have voor hippe mama’s! Het boxkleed heeft een miniwafel rand en een zacht jersey panel. De achterkant is geheel van miniwafel stof gemaakt, voor een nieuwe look draai je het boxkleed gewoon om! De maat van het boxkleed is afgestemd op de binnenmaat van een standaard box en verkrijgbaar in roze, jade en grijs.

De collectie van Jollein is Verkrijgbaar bij IkbenzomooinlAfmeting: 80×100 cm, Prijs: € 46,50, Jollein shawl en muts vanaf € 9,99

Musthaves fashion
Jollein Mini Waffle Vintage lijn. Met Speenketting, Bandana slab en Muts/shawl.

De collectie van Jollein is Verkrijgbaar bij Ikbenzomooinl 5Speenketting verkrijgbaar in roze, jade en grijs, € 6,95 / Bandana slab, verkrijgbaar in roze, jade en grijs,
€ 7,95 / Muts-shawl vanaf € 9,99

Musthaves babykamer
Zwart met geel een verrassende combinatie die eruit knalt. Door het frisse geel ondanks het zwart lekker vrolijk en fris. Combineer de monochrome trend met gele eyecatchers tot een droomkamer.

De collectie van JolleinGeel dekentje: Jollein Chunky Knit vanaf €36,99 voor een wiegendekentje / Grijs melee dekentje: nieuwe collectie Jollein vanaf € 36,99 / Knuffels Jollein: vanaf € 16,99 / Lakentjes: vanaf € 9,99

Multifunctionele hydrofiel luiers
Deze multifunctionele hydrofiel luiers nemen verrassend veel vocht op en zijn onmisbaar bij de verzorging van je baby. De luiers zijn voorzien van een vrolijke blauwe print waardoor ze toch net een beetje anders zijn dan de standaard luier. De zachte hydrofiel luiers helpen bij het afdrogen en verzorgen van het tere babyhuidje, maar kun je ook gebruiken als doekje of bijvoorbeeld onderlegger.
De collectie van Jollein is Verkrijgbaar bij Ikbenzomooinl 2Diverse soorten prints, Prijs: € 15,50

Gebreide dekentje
Wegdromen onder dit superzachte gebreide dekentje uit de Little Naturals by Jollein bamboe collectie! De artikelen uit de bamboe collectie zijn gemaakt van viscose op basis van lichte en sterke bamboevezels, een milieuvriendelijke textielsoort. Textiel gemaakt van bamboe heeft de volgende eigenschappen: Zijdezacht en comfortabel, absorbeert 3x beter dan katoen, ademt en reguleert de temperatuur, antistatisch en hypoallergeen.
De collectie van Jollein is Verkrijgbaar bij Ikbenzomooinl 3Afmetingen: 100 x 150cm, Prijs: € 49,95

 

Meer Blog