Connect
To Top

Photo Diary Dineke week 15

Ook vandaag weer een nieuwe photo diary! Heerlijk dat zonnetje! Genieten! Ik heb nu echt het lente gevoel te pakken. Kijk maar mee, dan zie je al mijn lente foto’s! 🙂

Papa en mama
Zondag
Mijn mannetje en ik gaan vandaag naar de kerk. We doen daar belijdenis van ons geloof in de kerk. Spannend! De dienst is erg mooi. Diezelfde dag vieren we mijn verjaardag bij mijn ouders thuis.

Mijn dochter
Maandag
Wat gaat de tijd snel zeg! Vandaag ben ik echt jarig. Deze mama is 22 jaar geworden!! 🙂 Bijna de hele dag ben ik gezellig bij mijn ouders thuis. Mijn hond kreeg ik op mijn 20ste verjaardag. Dat is dus een foto waard! Marissa mag de papegaai van mijn broertje op haar arm. Ze is er helemaal gek op.

Lekker eten
Tegen etenstijd gaan we wokken in Kampen. Gezellig met een vriendin en ons gezinnetje. Het is wel erg druk! Ik heb heerlijk gegeten. Deze biefstuk was erg lekker! Heb hem goed laten doorbakken natuurlijk!

Mijn verjaardag cadeau
Dinsdag
Het is deze week bijna alleen maar feest! Vandaag heb ik mijn verjaardag voor al mijn vriendinnen gevierd. De avond is enorm gezellig! Ik heb weer een hoop leuke cadeaus gekregen. Vooral veel cadeaubonnen voor leuke babyproducten.

een newborn kinderkleding setje gewonnen

Woensdag
Hier in Oud Urk is een erg leuk winkeltje. Ze verkopen o.a. merkkleertjes en kraamcadeaus. Ik mag mijn prijs ophalen die ik heb gewonnen met een Facebook actie. Nu voel ik me nog meer jarig! Ik heb een leuk newborn setje gewonnen!

Nog meer mama cadeaus
Ik kreeg er ook een persoonlijk kaartje bij! Super leuk!

mama en dochter
Onderweg naar huis nog even deze stoere selfie!

Mama in de zon
Donderdag
HEERLIJK! Wat een top weer vandaag! In de tuin van mijn ouders genieten we van het heerlijk zonnetje. Lekker met een kop koffie!

Dieren
Ook de hondjes genieten in de tuin!

mama en make-up
Vrijdag
Dit is leuk om te doen! Vandaag geef ik voor vriendinnen een make-up workshop. Lekker buiten in de zon! Ze hebben daarna een fotoshoot. Een grote groep en daarom heb ik er een collega bij gevraagd. Ze gaan op ‘vrijgezellenfuif’.

Genieten van de zon met een ijsje
Diezelfde middag gaan we een lekker ijsje eten. Wat een heerlijk weertje! Ik koop meteen een nieuw halsbandje voor Ziva. Mooi neon oranje!

dagje weg
Zaterdag
Vroeg uit bed want ik ga vandaag naar een vrijgezellenfuif van een vriendin in Groningen. Van H&M Mama trek ik mijn nieuwe jeans aan. Als we aankomen eten we mee met het ontbijt. Er is al een groep blijven overnachten in een hotel. Daarna gaan we een lipdub maken. Echt leuk om te doen!

mama uiteten

Aan het eind van de dag schuiven we aan voor een heerlijk diner. Als voorgerecht krijgen we een erg lekker witlofsoepje. Het hoofdgerecht is een entrecote met kruidenboter en verschillende groentes met gebakken aardappeltjes.

mama uiteten nagerecht

Als nagerecht krijgen we als ijs een hazelnootpunt. Mmmmmmm!
Het was een mooie dag met heerlijk weer. Thuis aangekomen ben erg moe en ga lekker slapen!

The following two tabs change content below.

Lippenstiftenluiers.nl - Door: Dineke

Meer Blog