Connect
To Top

Photo Diary Dineke week 16

Een nieuwe Photo Diary! Leuk dat je weer komt kijken! Veel naar buiten en lekker genieten van de zon! Ook mag shoppen met dit weer deze week niet ontbreken.

Lekker

Maandag
Vandaag ben ik bezig met m’n blog. De hele dag lekker aan de slag. Ik schiet aardig op. Nadeel is wel dat je meer snoept als je druk in de weer bent!

Mamas kledingkast

Dinsdag
Opruimen, opruimen en nog eens opruimen. Deze mama zit helemaal in de ‘flow’! Ik heb al mijn kleding uitgezocht en opnieuw in de kast gehangen. Zie het resultaat!

de hond van mama

Die avond weer lekker aan de snoep. Ik ben de laatste tijd echt flink aan het snoepen merk ik. Mijn hond Ziva komt zoals gewoonlijk er meteen weer bij zitten en hoopt ook wat te krijgen.

De zwangere buik van mama

Woensdag
Het gaat vandaag een zonnige dag worden. Eerst Ziva even uitlaten. Het is dan best nog fris door de wind. Als ik weer thuis ben krijg ik een berichtje van mijn moeder met foto. Ze heeft iets leuks voor Marissa gekocht! Wat lief en een verwennerij!

Krijten op de stoep

En wat is het inderdaad een heerlijke dag! Ik kan de was lekker buiten hangen in het zonnetje! Mooi he, al die kleurtjes! Ook de kleine Ziva geniet. Ze kan uren lang in de zon liggen. Onze tegels zien er ook weer vrolijk uit. Marissa heeft namelijk met stoepkrijt een mooi kunstwerk gemaakt!

Mamas hond

Donderdag
Vandaag is Ziva in een sloopbui. Gister was het al de spijkerjack van Marissa, nu is het haar rode Teletubbie!

Mama krijgt een kus

Vrijdag
Vandaag had ik hele andere plannen. Helaas gaan die niet door want voel me niet lekker. Ik heb flinke hoofdpijn. Marissa geeft me een beterschapkusje. Na even goed te hebben geslapen gaat het gelukkig alweer iets beter. Die avond kijk ik lekker tv op de bank.

Mama

Zaterdag
De dag start met een heerlijk ontbijtje van de bakker! Vorige week heb ik die gemist! Het belooft weer een mooie dag te worden. Ik krijg helemaal zin om mezelf weer even mooi op te tutten! Zie het resultaat!

Mijn dochtertje

Die middag eten we zoals elke zaterdag weer vis bij mijn ouders. Daarna mag Marissa mijn zusje helpen met de paarden. Later krijg ik deze foto van mij zusje te zien. Eigenlijk vind ik mijn dochter zo bij de paarden altijd maar een beetje eng. Maar gelukkig is deze pony erg betrouwbaar en lief!

Mama in de stad

Die middag ga ik gezellig winkelen met mijn moeder. Gelukkig voel ik me vandaag weer een stuk beter dan gisteren. Ik koop bij Sabon iets van de Mother & Baby lijn. Ook koop ik een cadeau voor mijn vriendin. Zij is jarig. En oh, oh, oh! Wat zie ik toch weer een mooie sleehakken in de etalage staan!

Dat was alweer deze week. Druk maar voldaan. Zie ik je volgende week ook weer?

The following two tabs change content below.

Lippenstiftenluiers.nl - Door: Dineke

Meer Blog